Skip to main content

Contact

Door 24 september 2020Algemeen

Neem contact op

dWise Computers is een servicebedrijf in systeembeheer. Onze kerntaak is de ondersteuning van het gebruik van computerapparatuur voor bedrijven. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van die apparatuur, oplossingen voor netwerken, voor licenties van Microsoft 365 (voorheen Microsoft Office 365) en Eset Internet Security, voor hosting en voor abonnementen voor backup-oplossingen. We gaan graag het gesprek aan om te kijken waarmee we van dienst kunnen zijn.

dWise bestaat sinds mei 2003 en is altijd in ontwikkeling geweest. Van netwerkbeheer en computers via event-IT en applicatie-ontwikkeling naar een bredere visie op communicatie. Vanuit dWise zijn andere zelfstandige bedrijven ontstaan, zoals dWise Computers, Sansa Software en Nox Event IT. Het kleurt onze geschiedenis met ervaring in hardware, software en op evenementen. Het zijn stappen geweest in onze groei. Niet in de grootte van ons bedrijf, maar in de ontwikkeling van ons als team en als mensen.

dWise Computers - Dave van Zon - Zakencentrum de Bank

dWise Computers

Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+3173 543 2496

KvK: 571.19.783
BTW: NL852.446.159.B01

Team

dWise Computers - Dave van Zon

Dave van Zon

Het werken met computers en alles wat daar mee te maken heeft, heb ik altijd al interessant gevonden en het vinden van een oplossing voor problemen geeft veel voldoening. We werken met een fijn, hecht team en hebben een leuke klantenkring.

Lees meer
Aaron van Weert - dWise Computers

Aaron van Weert

Of het nu gaat om het installeren van (bedrijfs-) netwerken, het installeren van apparatuur of het meedenken naar de best passende oplossing, vol enthousiasme ga ik de uitdaging aan. Samen zorgen we voor een goede samenwerking.

Lees meer
dWise Computers - Stef van der Zanden

Stef van der Zanden

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen door bezig te zijn met mijn eigen interesses en passies.  Je hoort mij vooral vaak door de telefoon en achter de schermen ben ik bezig met het repareren van hardware.

Lees meer

[instagram-feed]