Skip to main content

Wilma van Dinther

Projectmanagement

Enthousiast, gedreven en bloedfanatiek. Zo zou je me kunnen omschrijven wanneer je me loslaat in een escape room of als je me aan een spelletje (het liefst keezen) mee laat doen. Ik grijp het vast en laat niet meer los. Het oplossen van puzzels, het zoeken naar de juiste uitweg en het spelen van welk spel dan ook, brengen mij veel plezier en voldoening.

De uitdaging die ik daar zie, vind ik ook in mijn werk bij dWise. Wanneer ik samen met collega’s een website maak, dan ga ik op zoek naar dat ene puzzelstukje. Het stukje dat ervoor zorgt dat het laatste puntje ook op de i staat. En als het puntje er staat, werk ik graag samen met klanten verder aan de website, zowel technisch als inhoudelijk. Zodat we trots blijven op het werk dat geleverd is.

Laura van Rengs

Laura biedt individuele begeleiding, oftewel: één-op-één hulp bij mensen aan huis. Stilstaan bij de toekomst: waar zie je jezelf staan over een half jaar? Vanuit die vraag geef je aan wat je wilt en hoe je dat voor je ziet. Om samen te kijken hoe je zo goed mogelijk ondersteund kan worden om dit voor elkaar te krijgen. Hoe dit er precies uit gaat zien, is dus niet vooraf te zeggen: elk traject is anders! Het idee is je op zo’n manier te helpen dat je het uiteindelijk ook weer zelf kan, of in ieder geval zo zelfstandig mogelijk.

Wat wij doen voor Laura van Rengs
dWise - Laura van Rengs

Beholders

Beholders; een vierdaags documentairefestival op meer dan twintig locaties in Meierijstad. Laat je inspireren, verrassen, confronteren en verwonderen. Ervaar de werkelijkheid van anderen en word je bewust van je eigen realiteit. Besef dat we allemaal beholders zijn, maar dat we allemaal wat anders zien. Beholders organiseert meer dan vijftig voorstellingen en geeft daarna alle aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Wat wij doen voor Beholders