Willem Wouters

Organisatie & relatiebeheer

Mijn intrinsieke motivatie zit in het achterhalen en vertellen van de essentie van verhalen. Wat wil je vertellen? Aan wie? Hoe gebruik je een website om dat verhaal te vertellen? Welke kanalen zijn geschikt om je doelgroep te bereiken? Op zoek naar het echte verhaal en authenticiteit, om dat op een gepaste manier naar buiten te brengen. No nonsense en to the point.

Van nature ben ik een netwerker en initiatiefnemer. Ik ben bestuurslid bij het Ondernemers Netwerk Schijndel en Platform Ondernemend Meierijstad, waar ik me vooral bezighoud met communicatie en organisatie. Ik ben onderdeel van de organisatie van Paaspop, mede-initiator van het documentairefestival Beholders, zit in de promotiecommissie van het Schijndelse carnaval en organiseer samen met een paar anderen de Hoptoer.

Beholders

Beholders; een vierdaags documentairefestival op meer dan twintig locaties in Meierijstad. Laat je inspireren, verrassen, confronteren en verwonderen. Ervaar de werkelijkheid van anderen en word je bewust van je eigen realiteit. Besef dat we allemaal beholders zijn, maar dat we allemaal wat anders zien. Beholders organiseert meer dan vijftig voorstellingen en geeft daarna alle aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Lees meer

Ondernemers Netwerk Schijndel

Het Ondernemers Netwerk Schijndel (ONS) is een ondernemersvereniging met 248 aangesloten bedrijven. De doelstelling van de vereniging is een ontmoetingsplek te zijn voor ondernemers. Daarvoor worden verscheidene activiteiten georganiseerd. Naast ontmoeten is het behartigen van belangen voor ondernemers het tweede doel. Het ONS gaat het gesprek aan met de gemeente, andere ondernemersverenigingen en sociale partners.

Lees meer