Skip to main content

Miranda Kerkhof - Ulehake

Procesmanagement

In de chaotische creativiteit van het dWise-team breng ik structuur aan. Planning, klantcontact maar ook administratie en personeelszaken behoren tot mijn takenlijst. Want lijstjes, daar houd ik wel van. Het mooie aan dWise vind ik de maatschappelijke insteek. We zijn samen graag bezig voor én met initiatieven in Schijndel, Meierijstad. Dat heeft voor mij bovendien raakvlakken met mijn affiniteit voor de politiek. Want ook daar ben ik actief (geweest).

Met veel plezier houd ik de ‘bende’ van dWise scherp. Zo komt het werk op tijd en op de juiste manier af.

TVE Reclameproducties

De TVE Group bestaat uit een achttal gelieerde bedrijven met een zestal productielocaties en Experience Centers in Nederland die nauw samenwerken en het One-stop–shopping concept aanbieden op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. Vanuit jarenlange ervaring met gerenommeerde opdrachtgevers is dit een optimale combinatie met een landelijke dekking. De gelieerde bedrijven zorgen voor een combinatie die meedenkt, adviseert, ontwerpt en realiseert.

Wat wij doen voor TVE Reclameproducties

InSchijndel

Het platform InSchijndel is in 2014 ontwikkeld in samenwerking met de Schijndelse winkeliers. Doel van dit platform was om gezamenlijk praktische informatie over aanbiedingen, winkels en parkeerplekken voor de consument in Schijndel aan te bieden. Het platform wordt ondersteund wordt door de lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie. Samen streven zij het belang na om Schijndel sterker te profileren ten opzichte van naburige dorpen en gemeenten.

Wat wij doen voor InSchijndel
dWise InSchijndel Horeca