Willem Wouters

Mijn intrinsieke motivatie zit in het achterhalen en vertellen van de essentie van verhalen. Wat wil je vertellen? Aan wie? Hoe gebruik je een website om dat verhaal te vertellen? Welke kanalen zijn geschikt om je doelgroep te bereiken? Op zoek naar het echte verhaal en authenticiteit, om dat op een gepaste manier naar buiten te brengen. No nonsense en to the point.

Lees meer

Miranda Kerkhof - Ulehake

In de chaotische creativiteit van het dWise-team breng ik structuur aan. Planning, klantcontact maar ook administratie en personeelszaken behoren tot mijn takenlijst. Want lijstjes, daar houd ik wel van. Het mooie aan dWise vind ik de maatschappelijke insteek. We zijn samen graag bezig voor én met initiatieven in Schijndel, Meierijstad.

Lees meer

Wilma van Dinther

Enthousiast, gedreven en bloedfanatiek. Zo zou je me kunnen omschrijven wanneer je me loslaat in een escape room of als je me aan een spelletje (het liefst keezen) mee laat doen. Ik grijp het vast en laat niet meer los. Het oplossen van puzzels, het zoeken naar de juiste uitweg en het spelen van welk spel dan ook, brengen mij veel plezier en voldoening. De uitdaging die ik daar zie, vind ik ook in mijn werk bij dWise.

Lees meer
dWise - Wilma van Dinther

Marleen Bijnen

Keuzes maken. Een belangrijk onderdeel in communicatie, maar ook in het dagelijks leven. Met een passie voor paarden en online communicatie moet je kiezen. Of toch niet? In de ochtenden ben ik aan het ‘hobbyen’ bij Paardensportcentrum de Kienehoef. In de middagen houd ik mij met veel plezier bezig met communicatieve vraagstukken.

Lees meer

Margot de Zwart

Wat mijn werk bij dWise zo leuk maakt? Dat we met een team aan een project werken. Met zijn tweeën of drieën zie je meer dan alleen. Resultaatgericht en gebaseerd op statistieken. De structuur waarbij ik me in mijn dagelijks leven prettig voel, zorgt ook bij dWise voor een goed resultaat.

Lees meer
dWise - Margot de Zwart

Jesse Hurks

Graag ga ik een uitdaging aan. Of het nu op een game-toernooi in het buitenland is of op kantoor bij dWise, ik wil het altijd beter doen dan de vorige keer. Op deze manier ontdek ik steeds nieuwe dingen over mezelf, en blijft het leuk en interessant bij dWise.

Lees meer
dWise - Jesse

Maartje van Roessel

Iedereen heeft een goed verhaal. Daar ben ik van overtuigd. Maar hoe vertel je je verhaal? Hoe zorg je ervoor dat het tot zijn recht komt? Hoe raak je je doelgroep met jouw verhaal? Ik word enthousiast wanneer je jouw mooie verhaal met mij wilt delen. En wanneer ik het vervolgens op mag schrijven.

Lees meer
dWise - Maartje van Roessel

Loes van den Berg

De uitdaging in mijn vakgebied zit hem in het doorvertalen van jouw wensen naar een heldere layout met levendige vormen, verklarende typografie en sprekende kleuren. Kortom: een ontwerp dat helemaal bij jouw product of dienst past. Voor dWise verzorg ik voor diverse klanten het visuele stuk.

Lees meer
dWise - Loes van den Berg

Wouter van Heeswijk

Mijn handen steek ik graag uit de mouwen. Productie voor festivals is namelijk echt mijn passie. Vele uren achter elkaar werken en ervoor zorgen dat alles op het juiste moment staat. Letterlijk staat… want de steigers op om een tent op te zetten, schrikt mij niet af. Jarenlang ben ik actief geweest bij Tapperij de Beurs. Als dj, maar ook als fotograaf.

Lees meer
dWise - Wouter van Heeswijk

Hanneke van der Velden

Nieuwsgierig, enthousiast en creatief. Dat ben ik. En dat komt in mijn werk vaak goed van pas. Op een no-nonsense manier mensen leren kennen. Om daarna hun verhaal te kunnen vertellen, met woorden en beelden. Dat is wat ik doe. En dat is heerlijk om te doen.

Lees meer
dwise hanneke van der velden