Skip to main content

Dave van Zon

Het werken met computers en alles wat daar mee te maken heeft, heb ik altijd al interessant gevonden en het vinden van een oplossing voor problemen geeft veel voldoening. We werken met een fijn, hecht team en hebben een leuke klantenkring. Dat maakt het werk extra leuk!

Lees meer
dWise Computers - Dave van Zon

Aaron van Weert

Of het nu gaat om het installeren van (bedrijfs-) netwerken, het installeren van apparatuur of het meedenken naar de best passende oplossing, vol enthousiasme ga ik de uitdaging aan. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in technologie en mede door de diversiteit binnen dWise Computers ben ik altijd bezig om mijn kennis hierin uit te breiden. Samen met ons team én met fijne klanten zorgen we voor een goede samenwerking.

Lees meer
Aaron van Weert - dWise Computers

Willem Wouters

Of het nu om computers, servers of een netwerk gaat, uiteindelijk draait het om informatiestructuur. Hoe organiseer je je bedrijf? Je bestanden? Hoe zorg je dat je effectief samen kunt werken? Ik vind het leuk om de vragen te stellen om er achter te komen hoe de beste oplossing er voor je uit ziet. Bij dWise Computers ben ik verantwoordelijk voor de organisatie, administratie en relatiebeheer.

Lees meer