Skip to main content

Computerbeheer

Computergebruik en computeronderhoud

Ga je aan de slag met een nieuwe computer, dan is de aanschaf hiervan slechts de eerste stap. Onze toegevoegde waarde zit voornamelijk in het gebruiksklaar maken van de apparatuur en zorgen dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. We kijken kritisch naar welke applicaties je nodig hebt en hoe we de computer het beste in kunnen stellen voor jouw gebruik.

Computerbeheer
dWise Computers Hoofdfoto Computerbeheer

Serverbeheer

Altijd online met een server

Wil je bestanden en/of programma’s kunnen delen en altijd beschikbaar hebben voor meerdere gebruikers? Dan kan het werken met één of meerdere servers een slimme keuze zijn. Er zijn veel diensten online af te nemen, maar er zijn ook genoeg redenen om voor een lokale server te kiezen.

Serverbeheer
dWise Computers Hoofdfoto Serverbeheer

Netwerkbeheer

Thuisnetwerken en bedrijfsnetwerken

Als je een router in huis hebt, met je thuiskantoor gebruik maakt van een printer of mappen deelt met anderen, maak je gebruik van een netwerk. Maar wat zijn nu de mogelijkheden van zo’n netwerk? Hoe kun je er optimaal gebruik van maken? Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden van je netwerk.

Netwerkbeheer
dWise Computers Hoofdfoto Netwerkbeheer

NAS-beheer

De eenvoudigere variant van een reguliere server

NAS staat voor Network Attached Storage en is feitelijk een ‘mini-server’: een voordeligere en eenvoudigere variant van een reguliere server. Een NAS-server biedt je de mogelijkheid om bestanden en programma’s veilig te delen met alle gebruikers in je (thuis)netwerk.

NAS Beheer
dWise Computers Hoofdfoto NAS beheer

Microsoft 365

Overal kunnen werken, altijd op elk apparaat

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde programma’s. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en realtime informatie met anderen kunt delen.

Microsoft 365
dWise Computers Hoofdfoto Microsoft 365

Hosting

Een website en mailadressen met je eigen domeinnaam

Een website en mailadressen met je eigen domeinnaam zijn onderdeel van een professionele communicatie naar klanten en andere relaties. Hosting is daarbij onmisbaar. Wij verzorgen hosting en adviseren je hier indien gewenst over.

Hosting
dWise Computers - Hosting

ESET Protect

Vertrouwd door miljoenen over de hele wereld

Als het gaat om de beveiliging van digitaal werken, werken we al jaren met de producten van ESET. Bij ESET leveren ze snelle producten met een lage systeembelasting. Regelmatig worden die producten uitgebreid met nieuwe technologie om computergebruik veilig te houden.

ESET Protect
dWise Computers Hoofdfoto ESET Security

Back-up oplossing

Veilig en betrouwbaar

Belangrijke gegevens en bestanden wil je niet zomaar kwijtraken. Met een goede back-up zorg je ervoor dat data veilig opgeslagen is. We doelen hierbij niet op een back-up op een USB-stick of harde schijf. Maar wat dan? Een automatische cloud back-up waarbij jouw data opgeslagen wordt in Nederland. Veilig en betrouwbaar. Mislukt het maken van een automatische back-up? Dan worden wij, of jij, hiervan op de hoogte gebracht.

Back-up oplossing
dWise Computers Hoofdfoto Back-up Oplossing

Hulp op afstand

Snel geholpen

Als er iets met je computer, netwerk of server aan de hand is, dan wil je uiteraard dat dit snel opgelost wordt. Door je computer op afstand over te nemen en met je mee te kijken naar problemen of instellingen, zijn we in staat je binnen korte tijd van dienst te zijn. Het scheelt bovendien een bezoek aan kantoor of huis. Snel en efficiënt.

Hulp op afstand
dWise Computers Hoofdfoto Hulp op afstand