Skip to main content

Communicatie

Analyse, strategie en management op basis van een plan

Kiezen welke communicatiemiddelen je gaat gebruiken én hoe je die gaat inzetten. Dat is al lastig genoeg. Een communicatieplan met strategie biedt uitkomst. Dat communicatieplan maken we samen met jou, aan de hand van de inhoud en jouw verhaal. Jij bepaalt welke richting je bedrijf op gaat. Samen bepalen we welke keuzes daarbij passen.

Lees meer
dWise - Diensten communicatie

Websites

Ondersteuning bij het bouwen van je website

Een introductiegesprek om te kijken wat je graag wilt, een domeinnaam vastleggen en een paar uur later kun je je eigen website hebben. Tenminste: als je dat zou willen. Want ook een complexe, geavanceerde site behoort tot de mogelijkheden. Wij horen graag wat jij van je website verwacht.

Lees meer
dWise - Diensten website ontwikkeling

SEO/SEA

Gericht bezoekers naar je website halen

Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA): termen die vaak gebruikt worden voor wat we in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie en online adverteren noemen. De ontwikkelingen op deze gebieden gaan snel, en misschien duizelt het je soms bij al die termen en mogelijkheden. Daarom maken we een goed plan en zorgen we er op basis van de resultaten voor dat we dit continu blijven bijschaven.

Lees meer
dWise Google SEO SEA

Computers

Ondersteuning bij netwerk- en systeembeheer

We delen ons kantoor met dWise Computers. Ons zusterbedrijf dat gespecialiseerd is in ondersteuning bij zakelijk computergebruik. Je kunt er terecht met vragen over aanschaf van een laptop, een NAS, Office 365 of online security. Zij doen ook het beheer, het onderhoud en de monitoring van servers, NAS’en en computers. Via de knop hieronder ga je naar de website van dWise Computers.

Lees meer