Skip to main content

Lenovo

Laptops met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Als het over laptop en computers gaat denken wij al snel aan Lenovo. En hoge kwaliteit producten voor een redelijke prijs. Zelf gebruiken wij ook laptops van Lenovo en we zijn er erg tevreden over. Uitstekend voor kantoor- en thuisgebruik. We werken vooral met de laptops uit de Thinkpad-serie en de Think Centres als het gaat om desktops.

Meer over Lenovo
dWise Computers Hoofdfoto Lenovo Links

HP

Laptops, desktops, servers & printers

Op het gebied van laptops, computers, servers en printers zijn we al jaren tevreden over de producten en de service die we vinden bij HP. We kiezen met zorg binnen het aanbod van HP en kijken met name naar de series voor zakelijk gebruik. Hieronder vertellen we meer over de verschillende series waar wij op dit moment per productgroep mee werken.

Meer over HP
dWise Computers - HP Laptops

Ubiquiti

Betrouwbare draadloze netwerken

De netwerkapparaten van Ubiquiti onderscheiden zich op het gebied van schaalbaarheid, onderlinge samenwerking en beheersbaarheid van de verschillende Wifi Access Points. Daarbij zijn de apparaten van Ubiquiti erg betrouwbaar.

Meer over Ubiquiti
dWise Computers Hoofdfoto Ubiquiti

Synology

Gebruiksvriendelijk en functioneel

Synology ontwikkelt Network Attached Storage (NAS) voor thuisgebruik en het MKB. Synology NAS bieden onder andere een kosteneffectieve manier van gecentraliseerde dataopslag en versimpelde back-ups van data. De Synology software is ontworpen om te helpen bij het beheren van documenten, foto’s, muziek, video’s en andere data. Daarnaast zijn er diverse Synology apps beschikbaar die zakelijke functionaliteiten toevoegen.

Meer over Synology
dWise Computers - Synology 03

Netgear

Robuuste slimme switches

Netgear staat al meer dan twintig jaar bekend om zijn innovatieve en gebruiksvriendelijke netwerkproducten voor thuis en kantoor. Onze voorkeur bij Netgear gaat voornamelijk uit naar de robuuste slimme switches. Waar andere switches nog wel eens vast kunnen lopen hebben we dat met Netgear nog nooit gehad. Gigabit ethernet switches met metalen behuizing.

Meer over Netgear
dWise Computers Hoofdfoto Netgear

Iiyama

Monitoren voor zakelijk gebruik

Iiyama monitoren zijn er voor thuiswerkplekken, kantoor en gaming setups. Het Japanse bedrijf produceert een divers assortiment aan hoge kwaliteit monitoren. Met een Iiyama ProLite kies je een monitor die speciaal ontwikkeld is voor zakelijk gebruik op kantoor of thuis. De standaard van de monitor is in hoogte verstelbaar voor een goede ergonomische en comfortabele werkhouding.

Meer over Iiyama
dWise Computers Hoofdfoto Iiyama

QNAP

Data veilig en overal bereikbaar

QNAP is één van de meest vooraanstaande fabrikanten van Network Attached Storage (NAS) en servers voor veeleisende thuisgebruikers en bedrijven. QTS is de beheersoftware van QNAP. Via deze geavanceerde web-based interface log je in op je NAS en pas je instellingen aan, maak je back-ups en beheer je de rechten van gebruikers.

Meer over QNAP
dWise Computers - Qnap 01

Logitech

Producten zoals toetsenborden, muizen en presenters

Op zoek naar accessoires voor je computer of laptop? Met een Logitech muis of toetsenbord werk je gemakkelijker met jouw apparaten. Maak wel zelf de keuze of je gaat voor draadloze accessoires of bedrade accessoires. Kies je voor draadloos en bewegingsvrijheid, dan dien je de accessoires wel op te laden of te voorzien van batterijen.

Meer over Logitech
dWise Computers Hoofdfoto Logitech

Samsung

Samsung Galaxy Tab en SSD Pro

Van Samsung werken we vooral met tablets. De Samsung Galaxy Tab met Google Android. Klanten gebruiken ze in de automatisering van hun productieproces. Handzaam op de werkvloer, waar computers niet praktisch zijn. Naast de tablets heeft Samsung de snelste en meest uitgebreide SSD harde schijven, met ingebouwde techniek om oververhitting te voorkomen, hardware versleuteling en zuinig energiebeheer.

Meer over Samsung
dWise Computers Hoofdfoto Samsung

DrayTek

Modems en routers met veel functionaliteit

De productlijn van modems en routers varieert bij Draytek van producten voor de zakelijke markt tot alles in één apparaten voor de particuliere markt. De producten van DrayTek staan bekend om hun kwaliteit en de vele functionaliteiten, denk hierbij aan een uitgebreide firewall, wireless oplossingen, VPN mogelijkheden en oplossingen met meerdere WAN poorten voor load balancing en fail over.

Meer over Draytek
dWise Computers Hoofdfoto Draytek

Microsoft

Deze producten hebben de toekomst

De Surface van Microsoft is vooralsnog het beste hybride model op de markt. Te gebruiken als tablet en als volwaardige laptop. De prijs is nu nog aanzienlijk, maar dit soort producten hebben de toekomst. De nabije toekomst.

dWise Computers Hoofdfoto Microsoft

Apple

Voor specifieke gebruikersvragen en -problemen

Apple is een verhaal apart in de computerwereld. Wij zijn geen specialisten, maar werken voldoende met Apple om op de hoogte te zijn van de specifieke gebruikersvragen en -problemen. Zeker in combinatie met andere merken.

dWise Computers Hoofdfoto Apple