Skip to main content

dWise Computers Schijndel

dWise Computers is een servicebedrijf in systeembeheer en gevestigd in Schijndel. Onze kerntaak is de ondersteuning van het gebruik van computerapparatuur voor bedrijven. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van die apparatuur, oplossingen voor netwerken, voor licenties van Microsoft 365 en Eset Internet Security, voor hosting en voor abonnementen voor backup-oplossingen. We gaan graag het gesprek aan om te kijken waarmee we van dienst kunnen zijn.

dWise bestaat sinds mei 2003 en is altijd in ontwikkeling geweest. Van netwerkbeheer en computers via event-IT en applicatie-ontwikkeling naar een bredere visie op communicatie. Vanuit dWise zijn andere zelfstandige bedrijven ontstaan, zoals dWise Computers, Sansa Software en Nox Event IT. Het kleurt onze geschiedenis met ervaring in hardware, software en op evenementen. Het zijn stappen geweest in onze groei. Niet in de grootte van ons bedrijf, maar in de ontwikkeling van ons als team en als mensen.

Team van dWise ComputersHulp op afstand
dWise Computers Hoofdfoto Microsoft
dWise Computers Werkgebied

Computer beheer Schijndel

Ga je aan de slag met een nieuwe computer? Dan is de aanschaf hiervan slechts de eerste stap. Onze toegevoegde waarde zit voornamelijk in het gebruiksklaar maken van de apparatuur en zorgen dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. We kijken kritisch naar welke applicaties je nodig hebt en hoe we de computer het beste in kunnen stellen voor jouw gebruik. Is jouw bedrijf gevestigd in de buurt van Schijndel? Dan kun je eenvoudig even bij ons binnenlopen, of wij bij jou!

Logisch denken en werken

Eerst denken, dan doen. Dat vinden wij logisch. Werk is het leukst en het meest efficiënt als je weet waarom je iets aan het doen bent. Daarom maken we een plan waar we naar werken en toetsen we onze acties altijd aan de inhoud. Dat plan is er niet om het proces in beton te gieten, maar om kaders te stellen, houvast te geven en om nieuwe ideeën te kunnen toetsen. Nieuwe ideeën moeten in onze visie namelijk niet op zichzelf komen staan, maar een logisch onderdeel worden van het verhaal. Samen bouwen we aan succes.

Behalve met logisch denken en werken houden we ons ook bezig met het delen van mooie dingen met onze klanten en relaties in de omgeving van Schijndel. Toffe plekken, festivals, musea, muziek of ideeën. Een kennismakingsgesprek op een interessante plek of samen verder de diepte in met een drankje erbij. Het kenmerkt wie wij zijn en hoe we graag werken.

dWise Computers Foto Microsoft 1
dWise Computers Foto Microsoft 3

Computer diensten Schijndel

Je kunt met jouw bedrijf bij ons terecht voor: