Skip to main content

Hulp op afstand

Snel geholpen

Als er iets met je computer, netwerk of server aan de hand is, dan wil je uiteraard dat dit snel opgelost wordt. Door je computer op afstand over te nemen en met je mee te kijken naar problemen of instellingen, zijn we in staat je binnen korte tijd van dienst te zijn. Het scheelt bovendien een bezoek aan kantoor of huis. Snel en efficiënt.

Teamviewer

Hulp op afstand bieden wij via het programma Teamviewer. Met Teamviewer kun je ons je computer laten overnemen, zodat wij kunnen meekijken en je kunnen helpen. Hiervoor download je het Teamviewer-bestandje en voer je dit uit. Vervolgens ontvang je via Teamviewer een code, die wij nodig hebben om (met jouw toestemming) verbinding te maken met je computer. Zo lang de verbinding actief is, zie je een icoontje in je taakbalk om je daar op te wijzen. Nadat we je hebben geholpen, loggen we weer uit en kun jij zo snel mogelijk weer verder.

Downloaden

Hulp op afstand downloaden

Diensten

dWise Computers
Hulp op afstand
dWise Computers
Teamviewer

Team

DaveAaron

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied