Les Chevaux

Iedere doelgroep zijn eigen wifi-verbinding

Waar veel verschillende mensen komen, wordt op veel verschillende manieren gebruik gemaakt van netwerken en dataverbindingen. Zo ook bij Les Chevaux. Deze manege in Buinen, Drenthe, is méér dan alleen een plek waar je paardrijlessen kunt nemen. Les Chevaux organiseert namelijk ook tal van andere activiteiten, waaronder paardenvakanties, ponykampen, high tea’s, vriendinnenweekenden, buitenritten en nog veel meer.

dWise verzorgt al een aantal jaren het netwerkbeheer voor Les Chevaux. Toen de manege een glasvezelverbinding kreeg, was dat een goed moment om ook meteen de wifi aan te passen. Hierbij maken we gebruik van de kwalitatief hoogwaardige apparatuur van Ubiquiti. De verschillende wifi-netwerken hebben we vervolgens specifiek afgestemd op de diverse doelgroepen met hun verschillende gebruikersbehoeften.

De manege bestaat bovendien uit allerlei gebouwen en ruimtes. Van de kantine tot het buitenterrein, van de gastenverblijven tot de privéruimte: het is allemaal voorzien van passende netwerkverbindingen. Alle apparatuur ‘werkt samen’ en is centraal aan te sturen en te beheren, zowel door Les Chevaux zelf als door ons op afstand.

dWise Computers - Les Chevaux
dWise Computers - Les Chevaux
dWise Computers - Les Chevaux