Skip to main content

NAS-beheer

De eenvoudigere variant van een reguliere server

NAS staat voor Network Attached Storage en is feitelijk een ‘mini-server’: een voordeligere en eenvoudigere variant van een reguliere server. Een NAS biedt je de mogelijkheid om bestanden en programma’s veilig te delen met alle gebruikers in je (thuis)netwerk.

Bij dWise adviseren we je graag over de keuze voor een NAS, reguliere server of werken in de cloud. Afhankelijk van je wensen en de situatie, maken we samen met jou de keuze. Kies je voor één of meerdere NAS-servers, dan zorgen we uiteraard dat alles optimaal functioneert. Ook met monitoring en onderhoud van je NAS staan we graag voor je klaar.

Diensten

dWise Computers
Introductiegesprek
dWise Computers
Analyse
dWise Computers
Strategie
dWise Computers
Communicatieplan
dWise Computers
Management

Team

DaveAaron

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied