Direct hulp bij jouw computerproblemen

Hulp op afstand en hulp op locatie

Ervaar je problemen met jouw computer, netwerk, server, nas, Microsoft 365, of back-up oplossing? Dan kunnen we op verschillende manieren iets voor je betekenen. We kunnen naar je toe komen en op locatie kijken wat er aan de hand is. Of we kunnen via Teamviewer hulp op afstand bieden. Door je computer op afstand over te nemen en met je mee te kijken naar problemen of instellingen, zijn we in staat je binnen korte tijd van dienst te zijn.

Hulp op afstand

Met het programma Teamviewer kunnen we je op afstand snel weer op weg helpen. Via Teamviewer kun je ons jouw computer laten overnemen, zodat wij kunnen meekijken en je verder kunnen helpen. Hiervoor download je het Teamviewer-bestandje en voer je dit uit. Daarna ontvang je via Teamviewer een code, welke wij nodig hebben om (met jouw toestemming) verbinding te maken met de computer. Zo lang de verbinding actief is, zie je een icoontje in je taakbalk om je daar op te wijzen. Nadat we je hebben geholpen, loggen we weer uit en kun jij zo snel mogelijk weer verder. Hulp op afstand is snel en efficiƫnt.

Hulp op locatie

Voor sommige vragen of problemen is het makkelijker als we even bij je langskomen. Op kantoor of thuis. Als er iets met je computer, netwerk of server aan de hand is, dan wil je immers dat dit snel en vakkundig opgelost wordt. In overleg bepalen we het beste moment om langs te komen. Bijvoorbeeld buiten kantooruren zodat werknemers geen last ondervinden van onze werkzaamheden. Wil je meer weten over hulp op locatie? Neem dan contact met ons op.

dWise Computers - Beachclub Sunrise
dWise Computers - Lenovo
dWise Computers - Les Chevaux