Beachclub Sunrise

De beachclub van Aquabest

Beachclub Sunrise is de beachclub van Aquabest. Je kunt er terecht voor een lekkere stranddag, heerlijk eten in het restaurant, een bruiloft, evenement of zakelijke bijeenkomst. dWise verzorgt het netwerkbeheer voor de gehele beachclub.

Beachclub Sunrise wilde met het netwerk verschillende doelstellingen realiseren. Zo moest er wifi komen voor de gasten op het strand, en moest er een netwerk aangelegd worden bij het kantoor van de beachclub. Uiteraard moesten deze netwerken van elkaar gescheiden blijven, zodat bedrijfsgegevens van de club beveiligd opgeslagen kunnen worden en niet voor iedereen beschikbaar zijn. De relatief grote afstand tussen het kantoor en de beachclub zelf maakte de aanleg van het netwerk gecompliceerder dan een ‘regulier’ project.

Bij onze werkzaamheden mochten we gebruik maken van de infrastructuur van Aquabest, waarvan wij zelf ook onderdelen beheren. In het kantoor is nu zowel een bekabelde internetverbinding beschikbaar als een kwalitatief hoogwaardige wifi-verbinding van Ubiquiti. De beachclub maakt gebruik van twee NAS-servers, die het mogelijk maken om data op te slaan en te delen met verschillende gebruikers. Op het strand is wifi aanwezig voor de gasten. Verschillende glasvezelkabels tussen deze twee locaties maken een snelle en veilige dataverbinding mogelijk voor alle gebruikers.

dWise Computers - Beachclub Sunrise
dWise Computers - Beachclub Sunrise
dWise Computers - Beachclub Sunrise