Skip to main content

Ubiquiti

Betrouwbare draadloze netwerken

De netwerkapparaten van Ubiquiti onderscheiden zich op het gebied van schaalbaarheid, onderlinge samenwerking en beheersbaarheid van de verschillende Wifi Access Points. Daarbij zijn de apparaten van Ubiquiti erg betrouwbaar en vallen in de gemiddelde prijsklasse.

Ubiquiti Unifi

Ubiquiti UniFi is een reeks access points ontwikkeld voor grote zakelijke ruimtes. De UniFi serie heeft een schijfvormig design die je aan het plafond ophangt. Je kunt meerdere Ubiquiti UniFi access points op elkaar aansluiten om je netwerk te vergroten. De stroomvoorziening van Ubiquiti access points gaat via PoE (Power over Ethernet), waardoor een extra stroomkabel niet nodig is. Het configureren en bijhouden van de prestaties van de UniFi serie kun je via een smartphone app doen.

Ubiquiti access points

dWise Computers
Draadloos netwerk (Wifi)
dWise Computers
Netwerkapparatuur
dWise Computers
Ubiquiti Unifi serie

Diensten

Netwerkbeheer

Team

DaveAaron
dWise Computers Hoofdfoto Ubiquiti
dWise Computers Foto Ubiquiti
dWise Computers - Ubiquiti 01

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied