Skip to main content

SlimSlopen.nl

SlimSlopen.nl

Creëert ruimte

SlimSlopen.nl is een naam van Sloopwerken van Lith in Maren-Kessel. Een bedrijf met een specialisatie in renovatieslopen, maar het creëren van ruimte klinkt eigenlijk toepasselijker. Als je even met ze in gesprek bent begin je je al te realiseren wat er allemaal bij komt kijken om netjes ruimte te maken. Hoe subtiel dat werk gedaan moet worden als niet alles zomaar weg moet. En als je het afval ook opnieuw als grondstof in wilt kunnen zetten.

In de gesprekken die we gehad hebben om tot de realisatie van de website te komen hebben we veel geleerd en we zijn blij dat we de resultaten helder en overzichtelijk neer hebben kunnen zetten. Een strakke website die to-the-point is, duidelijk weergeeft wat je van SlimSlopen.nl kunt verwachten, wat ze al gedaan hebben en die in lijn is met de andere uitingen van SlimSlopen.nl. Bovenal, een fijne samenwerking!

Kanalen

Diensten

Websites

Team

WillemJesse
dWise - SlimSlopen.nl
dWise - SlimSlopen.nl
dWise - SlimSlopen.nl

“Wij waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe frisse website, die met een aantal klikken onze visie en werkzaamheden kon weergeven. Na het kennismakingsgesprek met dWise zijn we direct de samenwerking zijn aangegaan. Het contact was duidelijk, snel en praktisch. Willem heeft goed geluisterd naar onze wensen, dacht met ons mee en kwam zelf ook met opties en ontwerpen. We hebben het traject betreffende de nieuwe website als team doorlopen en kwamen al snel tot een mooi eindresultaat. Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en delen ons enthousiasme over dWise graag!”

Nicole van EschSloopwerken van Lith