Skip to main content

Teamsessie Pieter Brueghelhuis

Door 19 februari 2019januari 15th, 2020Nieuws

Trends veranderen, ontwikkelingen volgen en dat betekent nadenken over het implementeren van eventuele veranderingen. Een ontwikkeling die we al langere tijd ondervinden: alleen het bouwen van een website is niet meer voldoende. Om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, is onder meer regelmatige zoekmachineoptimalisatie nodig. Een website moet jaarlijks onderhouden worden. De inzet van social media kan zorgen voor meer verkoop van producten via de webshop, het vergroten van de naamsbekendheid of een sterkere verbinding met klanten creëren. Ofwel; er komt veel meer kijken bij het ontwikkelen van een website dan voorheen. Tijd voor een brainstormsessie met ons team. Nadenken over kansen, mogelijkheden én de verwachting van trends en ontwikkelingen.

Pieter Brueghelhuis

’s Ochtends brachten we een bezoek aan ASML samen met dWise Computers; daarover lees je in deze blog meer, en ’s middags gingen we aan de slag bij het Pieter Brueghelhuis. Een huiselijke plek waar men geluk kan halen en brengen en waar ontmoetingen, activiteiten en het hebben van een fijne tijd centraal staan. Het Pieter Brueghelhuis wordt gerund door vrijwilligers. Een bijzondere locatie.

Teamsessie

Samen sparren over trends en ontwikkelingen. Brainstormen, mindmappen en hardop denken. Met als hamvraag: hoe gaan we inspelen op de ontwikkelingen die we herkennen? Er zijn een heleboel kansen en mogelijkheden die we inzien. Die werken we rustig op kantoor uit, want we willen kennis hebben van alle ins & outs. In een latere blog hopen we jullie meer over de uitkomst van deze teamsessie te vertellen!