Skip to main content

Ontsnappen uit een Escape Room. Een uitdaging die we graag samen aan gaan. Met een aantal recente veranderingen in het team, was dit uitje een symbolisch afscheid van Bas en een goede teambuildingsactiviteit.

Catch me if you can

De Escape Room ‘Catch me if you can’ bevind zich in de Oude Rechtbank te Eindhoven.  In deze Escape Room ga je op zoek naar een gewelddadige crimineel. De kamer kan met maximaal zeven spelers gespeeld worden. We verdeelden daarom de dertien mensen van ons team die mee zijn gegaan in twee. Het content management team van dWise Applicaties tegen de webontwikkelaars van Sansa en de computermannen van dWise Computers. De verdachte zou voor het laatst gezien zijn in een oud bruin kroegje; Hold’em Inn. Daar begon het onderzoek….

Er werd fanatiek gestreden om zo snel mogelijk te ontsnappen. Puzzels werden opgelost, er werd overlegd, tactieken werden bedacht en met elkaar lukte het beide teams om ook uit deze kamer te ontsnappen. Het team van Sansa en dWise Computers had nog negen minuten op de klok over. Het team van dWise Applicaties was iets minder snel, zij hadden nog vier minuten op de klok over.

Wat is er veranderd in ons team?

Bas Wouters is sinds 1 oktober bij een ander bedrijf aan de slag gegaan. Hij gaat daar verder op het gebied van front-end development. Wouter van Heeswijk, Daniëlle Jansen, Lorenzo Toffolo en Gijs Verbruggen vullen ons team sinds kort aan. Wouter van Heeswijk is fotograaf en is een visueel ingestelde content manager. Daniëlle Jansen, afgestudeerd als communicatieprofessional aan de Fontys Hogescholen, volgt bij ons een leertraject tot webontwikkelaar. Lorenzo Toffolo draagt zijn steentje bij aan Sansa. Gijs Verbruggen studeert aan het Koning Willem I College en loopt bij ons stage als front-end developer.

We kijken nu al uit naar de teamuitjes in 2019!