Skip to main content

Een fijne samenwerking met onze collega’s bij dWise vinden we erg belangrijk. Regelmatig gaan we dan ook met zijn allen iets doen. Meestal verspreiden we dat over het hele jaar. Maar dit keer hadden we toevallig in korte tijd twee hele leuke uitjes. Op zondag 8 juli gingen we ter ere van het 15-jarig jubileum van dWise naar festival We Are Electric in Liempde en op dinsdag 10 juli gingen we de uitdaging van een Escape Room in Eindhoven aan. Twee toffe uitjes!

We Are Electric

Het 15-jarig jubileum van dWise was een feestje waard. Het duurde even voordat er een geschikte datum en een leuke activiteit gekozen werd, maar uiteindelijk viel het oog op zondag 8 juli een uitje naar festival We Are Electric. Eventjes niets met computers, maar gewoon genieten van een hapje, drankje en muziek. De middag begon met een stukje gebak op kantoor en daarna was het tijd voor een gezonde en zonnige fietstocht naar Landgoed Velder in Liempde, de locatie van het festival. Het terrein van het festival was erg groot en er waren verschillende muziekstijlen. Voor ieder wat wils. Met een prachtig zonnetje hebben we genoten het festival! De terugweg ging iets minder snel maar we zijn allemaal veilig thuisgekomen ;).

Escape Room

De Escape Room stond al een tijdje gepland. Voorafgaand heerlijk uit eten bij De Bengel om de tactieken te bespreken. Daarna was het tijd om een poging te wagen om te ontsnappen uit The Submarine. Een kamer waar maar 15% van de deelnemers op tijd uit komt. Tijdens de Escape Room leer je je collega’s op een andere manier kennen. Teamwork en onderlinge communicatie zijn erg belangrijk. Ieders sterke punten komen naar voren en je ontdekt waar de vaardigheden van een ander liggen, wat jij ingewikkeld vindt, vindt je collega misschien helemaal niet ingewikkeld! Samen los je de vraagstukken op. Het is ons gelukt om te ontsnappen uit de kamer en we zetten zelfs een maandrecord neer! Dat teamwork zit bij ons wel goed.

Betreft teambuilding kunnen we er het komende jaar weer tegenaan!