Skip to main content

Deeldag Social Marketing

Door 22 juni 2016januari 15th, 2020Ontwikkeling

Maandag 20 juni vond de deeldag Social Marketing plaats. Na eerdere deeldagen was er de vraag om verdieping in volgende bijeenkomsten. Die hebben we gevonden in een samenwerking met Samantha De Caluwé en Mariela Battistella van eBirds. Zij namen ons mee in de wereld van Facebook & Instagram en Twitter & LinkedIn. In groepjes hebben we geleerd hoe je deze social media kanalen zakelijk kunt inzetten.

Tijdens de sessies werd antwoord gegeven op vragen zoals: Hoe haal ik meer uit Facebook? Hoe kan ik meer mensen binnen mijn doelgroep bereiken? Wat kan ik beter wel en niet plaatsen en wanneer heeft mijn bericht het meeste effect?

Ook bekeken we elkaars profielen. Voor LinkedIn kregen we tips hoe je dit platform optimaal kunt benutten en hoe je op een goede manier in beeld blijft. Beeld is natuurlijk ook hét onderwerp bij Instagram. Privé is Instagram leuk om te gebruiken, maar hoe kun je dit platform zakelijk het beste inzetten?

Tijdens de was er uiteraard ook ruimte om te delen. Hoe zie je het gebruik van Social Media bij de andere deelnemers? Wat vind je daar prettig aan en zou je voor jouw bedrijf in kunnen zetten? Een super middag en avond waar iedereen veel van opgestoken heeft.