Skip to main content

Beschikbare domeinnaam

Deze domeinnaam is beschikbaar voor overname

Bij dWise kun je terecht voor het vastleggen en beheren van domeinnamen. Of het nu gaat om doorverwijzingen, DNS instellingen of om te parkeren ter bescherming of om later voor je ideeën te gebruiken. Natuurlijk kun je domeinnamen ook afnemen in combinatie met een hostingpakket. Meer informatie daarover lees je op onze pagina over hosting.

Meer informatie over hosting

Domeinnaamregistratie

Het vastleggen van een domeinnaam kan via ons voor € 19,- per jaar voor de meest voorkomende extensies, zoals .nl, .com en .eu. Je kunt de naam vastleggen om er later een hostingpakket aan te koppelen, om hem door te verwijzen naar een website of gewoon omdat je niet wilt dat iemand anders die naam in gebruik zal nemen. Aan het begin van 2020 beheren wij 885 domeinnaamregistraties.

Shared Hostingpakket S2

Voor € 65,- per jaar, exclusief BTW, kun je bij ons een shared hostingpakket S2 afnemen. Daarvoor krijg je 100GB SSD opslag, onbeperkt dataverkeer, een onbeperkt aantal mailadressen en een onbeperkt aantal MySQL databases. De domeinnaamregistratie is bij deze prijs inbegrepen voor de meest voorkomende extensies, zoals .nl, .com en .eu. Aan het begin van 2020 hebben wij zo’n 330 hostingpakketten in beheer.

Shared Hostingpakket S3

Voor € 115,- per jaar, exclusief BTW, kun je bij ons een shared hostingpakket S3 afnemen. Daarvoor krijg je 250GB SSD opslag, onbeperkt dataverkeer, een onbeperkt aantal mailadressen, een onbeperkt aantal MySQL databases en de mogelijkheid om domeinnamen te koppelen. Het S3-pakket leent zich ervoor om meerdere websites vanuit één pakket te beheren. De domeinnaamregistratie is bij deze prijs inbegrepen voor de meest voorkomende extensies, zoals .nl, .com en .eu.