Skip to main content

Het Goeie Leven

Het Goeie Leven

De beste werkplek in Meierijstad

Het Goeie Leven is een familiecamping in een bosrijke omgeving te Eerde. Bij Het Goeie Leven geniet je van heerlijk eten, een ontspannen borrel, de prachtige natuur en van elkaar. De familiecamping bestaat uit ruime kampeerplaatsen, ingerichte ‘Safari-lodges’, een avontuurlijke, authentieke tipi en twee super-knusse retro-caravannetjes. Ook is er een bistro met bosterras waar je geniet van heerlijke maaltijden.

dWise mag meedenken over de website, sociale media en zoekmachineoptimalisatie van Het Goeie Leven. De inzet van deze online communicatiemiddelen wordt grotendeels door dWise uitgevoerd, maar ook Het Goeie Leven zelf is actief! De communicatie van Het Goeie Leven is met name gericht op de zomer- en overige schoolvakanties. Om de inzet van de online communicatiemiddelen te versterken, hebben we voor Het Goeie Leven ook foto’s gemaakt.

Wist je dat we ook regelmatig bij Het Goeie Leven aan het werk zijn? Een werkplek op het bosterras met op de achtergrond fluitende vogels heeft onze voorkeur…

dWise - Het Goeie Leven
dWise - Het Goeie Leven
dWise - Het Goeie Leven

Team

dWise - Marleen Bijnen

Marleen Bijnen

Communicatie

dWise - Loes van den Berg

Loes van den Berg

Grafisch Ontwerp

dWise - Margot de Zwart

Margot de Zwart

SEO/SEA

dWise - Jesse Hurks

Jesse Hurks

Website