Het Goeie Leven

De beste werkplek in Meierijstad

Het Goeie Leven is een familiecamping in een bosrijke omgeving te Eerde. Bij Het Goeie Leven geniet je van heerlijk eten, een ontspannen borrel, de prachtige natuur en van elkaar. De familiecamping bestaat uit ruime kampeerplaatsen, ingerichte ‘Safari-lodges’, een avontuurlijke, authentieke tipi en twee super-knusse retro-caravannetjes. Ook is er een bistro met bosterras waar je geniet van heerlijke maaltijden.

dWise beheert het netwerk voor Het Goeie Leven. Sinds 2020 beschikt Het Goeie Leven over een glasvezelverbinding, waardoor de mogelijkheden en kwaliteit van het netwerk enorm verbeterden. Op Het Goeie Leven hebben we drie gescheiden netwerken aangelegd: een wifi-netwerk voor gasten, een netwerk voor zakelijke gasten die de vergaderruimte huren en een privé-netwerk voor Het Goeie Leven zelf. Op het campingveld hebben we twee weerbestendige antennes geplaatst, om alle plekken te voorzien van een snelle dataverbinding.

Wist je dat we ook regelmatig bij Het Goeie Leven aan het werk zijn? Een werkplek op het bosterras met op de achtergrond fluitende vogels heeft onze voorkeur…

dWise Computers - Het Goeie Leven
dWise Computers - Het Goeie Leven
dWise Computers - Het Goeie Leven