Skip to main content

Lenovo

Laptops met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Als het over computers gaat denken wij al snel aan Lenovo. En hoge kwaliteit producten voor een redelijke prijs. Zelf gebruiken wij ook laptops van Lenovo en we zijn er erg tevreden over. Uitstekend voor kantoor- en thuisgebruik. We werken vooral met de laptops uit de Thinkpad-serie en de Think Centres als het gaat om desktops.

Lenovo producten

dWise Computers
Laptops
dWise Computers
Desktops

Diensten

Computerbeheer

Team

DaveAaron
dWise Computers Hoofdfoto Lenovo Links
dWise Computers Header Lenovo Midden
dWise Computers - Lenovo

Apparatuur van Lenovo

Lenovo Thinkpad

De laptop-modellen van de Lenovo ThinkPad zijn geschikt voor thuis en kantoor. ThinkPad E is bijvoorbeeld uitgerust met een SSD en minimaal een Intel i3 processor. ThinkPad X is voor degene die graag veilig met gevoelige informatie werkt. Met Windows 10 Pro sla je namelijk bestanden versleuteld op en bepaal je zelf wanneer je updates uitvoert.

Lenovo V serie

Door de combinatie van veiligheid en productiviteit met een eenvoudig ontwerp, krachtige technologie en een batterijduur van een hele dag, zijn de Lenovo V-serie-laptops bij uitstek geschikt voor kleine ondernemers die op zoek zijn naar langdurige prestaties en betrouwbaarheid.

Lenovo Think Centre

Lenovo ThinkCentre desktops zijn speciaal voor degene die graag zijn informatie beveiligd houdt. Deze pc’s zijn uitgerust met het Windows 10 Pro besturingssysteem waarmee je op afstand verbinding maakt met een andere pc binnen een domein en je data versleuteld opslaat. Bovendien beschermt de TPM chip je data op de harde schijf of SSD, zodat je informatie altijd veilig is op een Lenovo ThinkCentre pc.

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied