Skip to main content

DrayTek

Modems en routers met veel functionaliteit

De productlijn van modems en routers varieert bij Draytek van producten voor de zakelijke markt tot alles in één apparaten voor de particuliere markt. De producten van DrayTek staan bekend om hun kwaliteit en de vele functionaliteiten, denk hierbij aan een uitgebreide firewall, wireless oplossingen, VPN mogelijkheden en oplossingen met meerdere WAN poorten voor load balancing en fail over.

Producten

dWise Computers
Draytek modems
dWise Computers
Draytek routers
dWise Computers
VPN verbindingen
dWise Computers
Firewalls
dWise Computers
Rackmountable

Diensten

Netwerkbeheer

Team

DaveAaron
dWise Computers Foto Draytek 3
dWise Computers Foto Draytek 1
dWise Computers Foto Draytek 2

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied