Skip to main content

Gereserveerde domeinnaam

Door 5 januari 2024januari 8th, 2024Algemeen

Gereserveerde domeinnaam

Dit domein is vastgelegd voor een klant van ons

Bij dWise kun je terecht voor het vastleggen en beheren van domeinnamen. Of het nu gaat om doorverwijzingen, DNS instellingen of om te parkeren ter bescherming of om later voor je ideeën te gebruiken. Natuurlijk kun je domeinnamen ook afnemen in combinatie met een hostingpakket. Meer informatie daarover lees je op onze pagina over hosting.

Meer over hosting

Diensten

dWise Computers
Domeinnaamregistratie
dWise Computers
E-mail
dWise Computers
Shared Hosting
dWise Computers
Extensies, zoals .nl, .com en .eu.
dWise Computers
MySQL Databases

Team

Willem

Domeinnaamregistratie

Het vastleggen van een domeinnaam kan via ons voor € 19,- per jaar voor de meest voorkomende extensies, zoals .nl, .com en .eu. Je kunt de naam vastleggen om er later een hostingpakket aan te koppelen, om hem door te verwijzen naar een website of gewoon omdat je niet wilt dat iemand anders die naam in gebruik zal nemen.

Shared Hostingpakket S2

Voor € 65,- per jaar, exclusief BTW, kun je bij ons een shared hostingpakket S2 afnemen. Daarvoor krijg je 100GB SSD opslag, onbeperkt dataverkeer, een onbeperkt aantal mailadressen en een onbeperkt aantal MySQL databases. De domeinnaamregistratie is bij deze prijs inbegrepen voor de meest voorkomende extensies, zoals .nl, .com en .eu.

Shared Hostingpakket S3

Voor € 115,- per jaar, exclusief BTW, kun je bij ons een shared hostingpakket S3 afnemen. Daarvoor krijg je 250GB SSD opslag, onbeperkt dataverkeer, een onbeperkt aantal mailadressen, een onbeperkt aantal MySQL databases en de mogelijkheid om domeinnamen te koppelen. Het S3-pakket leent zich ervoor om meerdere websites vanuit één pakket te beheren. De domeinnaamregistratie is bij deze prijs inbegrepen voor de meest voorkomende extensies, zoals .nl, .com en .eu.

20

jaar ervaring in hosting

300

websites in beheer

900

domeinnamen in beheer