Skip to main content

Teamverhalen

Wat wij doen om een team te zijn

Een groep mensen is nog geen team, maar als je samenwerkt wil je dat wel graag als team kunnen doen. Daarom investeren we ook in activiteiten die ons daarin kunnen helpen. We proberen tijd te maken om te kijken hoe we als personen, maar ook als team, kunnen groeien. Hoe we elkaar kunnen helpen. En hoe een team een team blijft als er mensen weggaan of bijkomen.

Kernwaarden

Integriteit
Creativiteit
Klantgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Samenwerking

Teamsessies

Brainstormen, leren en samen nadenken

Regelmatig zitten we samen. Om te brainstormen over hoe we ons werk het beste kunnen doen, waar verandering ons ruimte geeft of hoe structuur bijdraagt aan continuïteit. Hoe organiseren we de informatie van ons en van onze klanten? Hoe kunnen we met zo min mogelijk handelingen ons werk overdraagbaar houden? Wat is het volgende dat we willen doen?

Sansa
Trello
Microsoft Office 365
Adobe Creative Suite

Uitstapjes

Onze interesse gaat verder dan het werk op kantoor

Een rondleiding bij een klant, samen naar Guus Meeuwis, We Are Electric of Beholders of met zijn allen een paardrijles van Marleen. Het zijn juist die dingen die diepte geven aan het werken als een team. Elkaar op een andere manier leren kennen, elkaar nieuwe dingen leren en openstaan voor de verhalen achter wat onze klanten doen. Daarom heeft iedereen bij dWise ook iets te zeggen over wie voor wie wij willen werken.

Escaperooms

Samen op zoek naar oplossingen

Als team is het ook tof om uitdagingen aan te gaan. Escaperooms zijn daar een perfecte plek voor. Onder tijdsdruk moet ieder zijn of haar rol vinden om puzzels te vinden, op te lossen en het verhaal te ontrafelen. We hebben samen al verschillende escaperooms tot een goed einde gebracht en zijn nu zelfs de uitdaging aangegaan om er zelf een te bouwen. Maar dan anders, natuurlijk.

dWise

Ontwikkeling van ons uiterlijk door de jaren heen

Lang geleden is ons avontuur begonnen en gaandeweg hebben we ons uiterlijk een paar keer aangepast. De ene keer grondig, de andere keer wat subtieler. Hieronder enkele ontwerpen die we door de jaren heen gehad hebben. De drie ontwerpen die je hier ziet zijn uit 2003, 2007 en 2012.