Skip to main content

dWise voor cultuur

We werken voor wat we belangrijk vinden

Ons bedrijf is ontstaan op een festival. Dat zegt misschien al wel genoeg. We vinden samen cultuur belangrijk, net zoals onze directe omgeving hier in Schijndel en Meierijstad. We ondersteunen op verschillende manieren een aantal verenigingen en initiatieven. Met name vanuit organisatie en communicatie, waar de kernkwaliteiten van ons als bedrijf ook liggen.

Beholders; documentary dialogues

Beholders; een vierdaags documentairefestival op meer dan twintig locaties in Meierijstad. Laat je inspireren, verrassen, confronteren en verwonderen. Ervaar de werkelijkheid van anderen en word je bewust van je eigen realiteit. Besef dat we allemaal beholders zijn, maar dat we allemaal wat anders zien. Beholders organiseert meer dan vijftig voorstellingen en geeft daarna alle aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Het team van dWise is op verschillende manieren actief in de organisatie van dit festival, waar we ons ook als sponsor aan verbonden hebben.

Ga naar Beholders.nl
dWise - Uitstapjes

Theatergroep Wildeman

Theatergroep Wildeman is een Schijndelse theatergroep die bestaat sinds 2008. Een aantal Schijndelse theaterliefhebbers wilde graag in de eigen gemeente theater maken. Theater maken zonder vaste locatie, zonder vaste cast, zonder vast concept! Theatergroep Wildeman heeft als speellocatie de gemeentegronden van de gemeente Schijndel en richt zich op Meierijstad en directe regio. Sinds 2014 ondersteunen wij de theatergroep met pr, marketing en communicatie.

dWise - Theatergroep Wildeman

Boschwegse toneelgroep

De Boschwegse Toneelgroep uit Schijndel bestaat uit een groep gezellige en gedreven amateurspelers die met veel toewijding en plezier elk jaar een toneelvoorstelling maakt. Naast de amateurspelers zijn er in het team vele enthousiaste vrijwilligers die ervoor zorgen dat de toneelvoorstellingen een succes worden. Voor de Boschwegse Toneelgroep hebben wij de website gebouwd, inclusief de mogelijkheid voor kaartverkoop en de mogelijkheid om zelf de kaartjes te scannen bij de entree.

dWise - Boschwegse Toneelgroep

Schijndel Cultuur

Elk jaar op een zaterdag organiseren we in Schijndel een dag voor cultuur. Je vindt dan artiesten, kunstenmakers, leerlingen, cursisten en docenten in het centrum van Schijndel. Zowel buiten als binnen kom je op verrassende plekken muziek, schilders, schrijvers, theater en dans tegen. Vanuit dWise zijn we vanaf de eerste editie in 2016 betrokken bij de organisatie en ondersteunen we ook bij de communicatie.

dWise - Schijndel Cultuur

Schorsbos carnaval

Al vanaf 2004 maakt Willem onderdeel uit van de promotie commissie voor het Schorsbosse Carnaval, om het Carnaval in Schijndel zichtbaar te maken. Spullen in het geel-groen-wit verkopen op de markt, vlaggetjes aan de lantaarnpalen, verlichting van markante gebouwen, maar natuurlijk ook ondersteuning bij de communicatie. Daarnaast organiseren we samen met Cor van Casteren en Ton Lomans de Hoptoer. Een gezellige avond in de aanloop van Carnaval, waarbij clubs en acts langs alle kroegen van Schijndel gaan om op te treden en bij elkaar te kijken.

dWise - Schorsbos Carnaval