Change is the only constant

Inspiratie als leidraad voor onze visie

Boeken, documentaires, TED talks en audiofragmenten die onze visie mee vormgegeven hebben. Als je wilt weten waarom we werken zoals we doen, veel van onze overtuigingen zijn terug te herleiden op de idee├źn die je hier vindt. Persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor creativiteit, het nastreven van kwaliteit, structuur om je werk te kunnen doen en altijd bereid om te veranderen.

Lees meer
Banksy

Teamverhalen

Wat wij doen om een team te zijn

Een groep mensen is nog geen team, maar als je samenwerkt wil je dat wel graag als team kunnen doen. Daarom investeren we ook in activiteiten die ons daarin kunnen helpen. We proberen tijd te maken om te kijken hoe we als personen, maar ook als team, kunnen groeien. Hoe we elkaar kunnen helpen. En hoe een team een team blijft als er mensen weggaan of bijkomen.

Lees meer

dWise voor cultuur

Werken voor wat we belangrijk vinden

Ons bedrijf is ontstaan op een festival. Dat zegt misschien al wel genoeg. We vinden samen cultuur belangrijk, net zoals onze directe omgeving hier in Schijndel en Meierijstad. We ondersteunen op verschillende manieren een aantal verenigingen en initiatieven. Met name vanuit organisatie en communicatie, waar de kernkwaliteiten van ons als bedrijf ook liggen.

Lees meer
dWise - Schijndel Cultuur