Skip to main content

Teamverhalen

Wat wij doen om een team te zijn

Een groep mensen is nog geen team, maar als je samenwerkt wil je dat wel graag als team kunnen doen. Daarom investeren we ook in activiteiten die ons daarin kunnen helpen. We proberen tijd te maken om te kijken hoe we als personen, maar ook als team, kunnen groeien. Hoe we elkaar kunnen helpen. En hoe een team een team blijft als er mensen weggaan of bijkomen.

Lees meer
dWise - Uitstapjes

Change is the only constant

Inspiratie als leidraad voor onze visie

Boeken, documentaires, TED talks en audiofragmenten die onze visie mee vormgegeven hebben. Als je wilt weten waarom we werken zoals we doen, veel van onze overtuigingen zijn terug te herleiden op de ideeën die je hier vindt. Persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor creativiteit, het nastreven van kwaliteit, structuur om je werk te kunnen doen en altijd bereid om te veranderen.

Lees meer
dWise - Banksy

Escaperoute Meierijstad

Een bijzonder project

Soms krijgen we de ruimte om zelf een project op te starten. Dat geeft vrijheid en de mogelijkheid om vanuit persoonlijke passie aan de slag te gaan. Escaperoute Meierijstad was voor ons zo’n project. Escaperooms zijn ons ding. Samen hebben we al veel escaperooms opgelost. Om er dan zelf een te bouwen is een toffe uitdaging. En trots dat we zijn op het resultaat: een openlucht escaperoom in Meierijstad bij het Goeie Leven!

Lees meer
dWise - Escaperoute Meierijstad

dWise voor cultuur

Werken voor wat we belangrijk vinden

Ons bedrijf is ontstaan op een festival. Dat zegt misschien al wel genoeg. We vinden samen cultuur belangrijk, net zoals onze directe omgeving hier in Schijndel en Meierijstad. We ondersteunen op verschillende manieren een aantal verenigingen en initiatieven. Met name vanuit organisatie en communicatie, waar de kernkwaliteiten van ons als bedrijf ook liggen.

Lees meer
dWise - Schijndel Cultuur