Skip to main content

Marleen Bijnen

Communicatie en social media

Keuzes maken. Een belangrijk onderdeel in communicatie, maar ook in het dagelijkse leven. Met een passie voor paarden en online communicatie moet je kiezen. Of toch niet? Voor dWise houd ik mij met veel plezier bezig met communicatieve vraagstukken. Teksten schrijven, sociale media bijhouden, concepten bedenken en strategisch advies geven. En ben ik even niet bereikbaar? Dan vind je me waarschijnlijk tussen de paarden. De afwisseling en flexibiliteit bij dWise maken het werk voor mij uitdagend en leuk. Een prettige samenwerking met zowel opdrachtgevers als collega’s is voor mij een pré. Samen komen we verder!

InSchijndel

InSchijndel begon voor mij als afstudeerproject. Inmiddels behoort dit project tot het dagelijkse werk. Beheren van sociale media, content op de website en het tweemaandelijks uitbrengen van een uitloper. Bijzonder aan InSchijndel? Het initiatief wordt ondersteund door lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie.

Wat wij doen voor InSchijndel
dWise - InSchijndel Horeca

Slaapstudio Stijn

Dankzij de brede vakkennis van Slaapstudio Stijn en het feit dat zij – in tegenstelling tot de grote merkwinkels – echt onafhankelijk adviseren, kunnen zij met onze uitgebreide werkwijze een slaapgarantie afgeven. De slaapgarantie zorgt ervoor dat je drie maanden na levering de mogelijkheid hebt om eenmalig van slaapsysteem te ruilen met verrekening van de nieuwprijs.

Wat wij doen voor Slaapstudio Stijn
dWise - Slaapstudio Stijn

Tramhuys

Tramhuys Bar & Food is een restaurant gelegen in het centrum van Schijndel. Een bijzondere plek met een historische tint waar gasten kunnen lunchen, dineren, borrelen en dansen. Sinds 2017 verzorgen wij voor het Tramhuys de online aanwezigheid, het drukwerk en fotografie.

Wat wij doen voor het Tramhuys
dWise - InSchijndel Horeca