Skip to main content

Margot de Zwart

Contentmanagement

Wat mijn werk bij dWise zo leuk maakt? Dat we met een team aan een project werken. Met zijn tweeën of drieën zie je meer dan alleen. Resultaatgericht en gebaseerd op statistieken. De structuur waarbij ik me in mijn dagelijks leven prettig voel, zorgt ook bij dWise voor een goed resultaat.

De diversiteit van projecten waar we aan werken brengt me niet alleen veel afwisseling, maar ook veel kennis over de verschillende soorten bedrijven en branches die er zijn. Zo heb ik, sinds we werken voor Citymanagement Schijndel, veel meer feeling bij mijn eigen woonplaats gekregen!

Werken in Oostenrijk

Gek op Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten. Dat is Werken in Oostenrijk. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in de bergen, op de pistes, in bars en restaurants. Wij helpen bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan de leukste seizoensbaan van hun leven!

Wat wij doen voor Werken in Oostenrijk

TVE Reclameproducties

De TVE Group bestaat uit een achttal gelieerde bedrijven met een zestal productielocaties en Experience Centers in Nederland die nauw samenwerken en het One-stop–shopping concept aanbieden op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. Vanuit jarenlange ervaring met gerenommeerde opdrachtgevers is dit een optimale combinatie met een landelijke dekking. De gelieerde bedrijven zorgen voor een combinatie die meedenkt, adviseert, ontwerpt en realiseert.

Wat wij doen voor TVE Reclameproducties

InSchijndel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas at mi egestas, sodales quam quis, eleifend dolor. Maecenas rhoncus id nulla sit amet imperdiet. In euismod lobortis dui. Vestibulum commodo sapien vitae fermentum tristique. Proin tortor libero, tincidunt sed felis ac, imperdiet mollis lacus. Proin quis neque consectetur, suscipit magna eget, condimentum enim.

Wat wij doen voor InSchijndel
dWise InSchijndel Horeca

Epic Shelters

Epic Shelters biedt een uitgebreid assortiment shelters voor elk event. Groot, klein, opvallend of juist niet: Epic Shelters heeft het perfecte dak voor je bezoekers. Begonnen met enkel en alleen de Blanca in het assortiment is Epic Shelters vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf met 12 verschillende soorten shelters.

Wat wij doen voor Epic Shelters