Skip to main content

Jesse Hurks

Websites

Graag ga ik een uitdaging aan. Of het nu op een game-toernooi in het buitenland is of op kantoor bij dWise, ik wil het altijd beter doen dan de vorige keer. Op deze manier ontdek ik steeds nieuwe dingen over mezelf, en blijft het leuk en interessant bij dWise.

De variatie in het werk dat dWise mij biedt, houdt mij constant scherp. dWise geeft mij de vrijheid mijn creativiteit te benutten en verder te ontwikkelen middels het bouwen van websites. Ik probeer altijd iets van mijzelf in mijn werk te stoppen.

Slaapstudio Stijn

Dankzij de brede vakkennis van Slaapstudio Stijn en het feit dat zij – in tegenstelling tot de grote merkwinkels – echt onafhankelijk adviseren, kunnen zij met onze uitgebreide werkwijze een slaapgarantie afgeven. De slaapgarantie zorgt ervoor dat je drie maanden na levering de mogelijkheid hebt om eenmalig van slaapsysteem te ruilen met verrekening van de nieuwprijs.

Wat wij doen voor Slaapstudio Stijn
dWise - Slaapstudio Stijn

Laura van Rengs

Laura biedt individuele begeleiding, oftewel: één-op-één hulp bij mensen aan huis. Stilstaan bij de toekomst: waar zie je jezelf staan over een half jaar? Vanuit die vraag geef je aan wat je wilt en hoe je dat voor je ziet. Om samen te kijken hoe je zo goed mogelijk ondersteund kan worden om dit voor elkaar te krijgen. Hoe dit er precies uit gaat zien, is dus niet vooraf te zeggen: elk traject is anders! Het idee is je op zo’n manier te helpen dat je het uiteindelijk ook weer zelf kan, of in ieder geval zo zelfstandig mogelijk.

Wat wij doen voor Laura van Rengs
dWise - Laura van Rengs

Beholders

Beholders; een vierdaags documentairefestival op meer dan twintig locaties in Meierijstad. Laat je inspireren, verrassen, confronteren en verwonderen. Ervaar de werkelijkheid van anderen en word je bewust van je eigen realiteit. Besef dat we allemaal beholders zijn, maar dat we allemaal wat anders zien. Beholders organiseert meer dan vijftig voorstellingen en geeft daarna alle aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Wat wij doen voor Beholders