Skip to main content

Hanneke van der Velden

Fotografie & communicatie

Met woorden en beelden vertellen over andere bedrijven. Over mkb’ers in de regio, met passie voor hun vak. Die trots zijn op wat ze doen. En die dat uit willen gaan dragen, maar vaak niet weten hoe.

Ik hou ervan mensen, hun trots, hun twijfels én hun bedrijf te leren kennen. Waarna alles samenvalt in een boeiend geheel. Een pakkende huisstijl, passende foto’s en een sprankelende tekst. Dat zijn mijn bouwstenen voor de websites die dWise maakt. Een erg prettige samenwerking!

Fotografie

Hieronder enkele foto’s die ik gemaakt heb voor projecten met dWise. In overleg bepalen we wat de sfeer van de foto’s moet zijn. Zakelijk, persoonlijk of met een knipoog. Natuurlijk houden we rekening met wat er voor de website nodig is.

Epic Shelters

Epic Shelters biedt een uitgebreid assortiment shelters voor elk event. Groot, klein, opvallend of juist niet: Epic Shelters heeft het perfecte dak voor je bezoekers. Begonnen met enkel en alleen de Blanca in het assortiment is Epic Shelters vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf met 12 verschillende soorten shelters.

Wat wij doen voor Epic Shelters

Laura van Rengs

Laura biedt individuele begeleiding, oftewel: één-op-één hulp bij mensen aan huis. Stilstaan bij de toekomst: waar zie je jezelf staan over een half jaar? Vanuit die vraag geef je aan wat je wilt en hoe je dat voor je ziet. Om samen te kijken hoe je zo goed mogelijk ondersteund kan worden om dit voor elkaar te krijgen. Hoe dit er precies uit gaat zien, is dus niet vooraf te zeggen: elk traject is anders! Het idee is je op zo’n manier te helpen dat je het uiteindelijk ook weer zelf kan, of in ieder geval zo zelfstandig mogelijk.

Wat wij doen voor Laura van Rengs