Skip to main content

Inzetbureau ervaringsdeskundigheid

Inzetbureau ervaringsdeskundigheid

Impact vanuit eigen-wijs ondernemen

Ervaringsdeskundigheid opent deuren naar herstel. Het richt zich op het zelfherstellend vermogen en de eigen kracht van de cliƫnt, vanuit flexibiliteit en aansluiten bij de ander. Anitha Wagemans heeft een inzetbureau dat zich richt op deze ervaringsdeskundigheid en wilde een website om haar verhaal te vertellen en verbindingen te leggen.

Een mooie uitdaging om deze frisse blik op de zorg in Nederland te vertalen naar een heldere en aantrekkelijke website. Een frisse blik op websites ook. Elke kleur heeft een betekenis, elke foto heeft een verhaal. Zo is het een hele persoonlijke website geworden, die een gelaagdheid heeft die je in eerste instantie misschien niet ziet.

dWise - Inzetbureau Ervaringsdeskundigheid
dWise - Inzetbureau Ervaringsdeskundigheid
dWise - Inzetbureau Ervaringsdeskundigheid

“Mijn bestaande website was toe aan een vernieuwde versie en dWise heb ik ervaren als een professionele organisatie met top kwaliteiten. Met hun prettige en snelle wijze van communiceren, hun inlevingsvermogen waarbij zij snel begrepen waar het Inzetbureau ervaringsdeskundigheid voor staat. Zij hebben me ook geholpen om mijn verhaal in visie, missie en diensten om te zetten naar frisse, klare taal; overzichtelijk en duidelijk. Ook werd ik aangenaam verrast met alle voorstellen en mogelijkheden met lay-out. Ik ben zeer tevreden met de nieuwe website want het heeft nu de juiste uitstraling.”

Anitha WagemansInzetbureau Ervaringsdeskundigheid