Skip to main content

Synology

Betrouwbaar en veelzijdig

Synology ontwikkelt Network Attached Storage (NAS) voor thuisgebruik en het MKB. Synology NAS bieden onder andere een kosteneffectieve manier van gecentraliseerde dataopslag en versimpelde back-ups van data. De Synology software is ontworpen om te helpen bij het beheren van documenten, foto’s, muziek, video’s en andere data. Daarnaast zijn er diverse Synology apps beschikbaar die zakelijke functionaliteiten toevoegen.

De gebruiksvriendelijke beheersoftware van Synology DiskStation NAS en RackStation servers wordt Synology DiskStation Manager genoemd.

Synology NAS-systemen

dWise Computers
Centrale opslag
dWise Computers
Back-up bestanden
dWise Computers
Eigen cloudoplossing
dWise Computers
Encryptie mogelijkheden

Diensten

ServerbeheerNAS beheer

Team

DaveAaron
dWise Computers - Synology 01
dWise Computers - Synology 02
dWise Computers - Synology 03

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied