Skip to main content

QNAP

Data veilig en overal bereikbaar

QNAP is één van de meest vooraanstaande fabrikanten van Network Attached Storage (NAS) en servers voor veeleisende thuisgebruikers en bedrijven. QTS is de beheersoftware van QNAP. Via deze geavanceerde web-based interface log je in op je NAS en pas je instellingen aan, maak je back-ups en beheer je de rechten van gebruikers. Daarnaast is dit de plaats om hulpprogramma’s en apps te installeren om je werk beter georganiseerd, efficiënter en productiever te doen. Denk aan toepassingen voor bestandsbeheer, multimedia, beveiliging en virtualisatie.

QNAP NAS-systemen

dWise Computers
Centrale opslag
dWise Computers
Back-up bestanden
dWise Computers
Eigen cloudoplossing
dWise Computers
Encryptie mogelijkheden

Diensten

ServerbeheerNAS beheer

Team

DaveAaron

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied