Skip to main content

Netgear

Robuuste slimme switches

Netgear staat al meer dan twintig jaar bekend om zijn innovatieve en gebruiksvriendelijke netwerkproducten voor thuis en kantoor. Onze voorkeur bij Netgear gaat voornamelijk uit naar de robuuste slimme switches. Waar andere switches nog wel eens vast kunnen lopen hebben we dat met Netgear nog nooit gehad. Gigabit ethernet switches met metalen behuizing.

Vooral de managed switches zijn erg praktisch in een bedrijfsnetwerk. Er is Quality of Service (QoS) op in te stellen, er zijn VLAN’s op te maken en ze zijn ook geschikt voor multicasting door IGMP.

Netgear switches

dWise Computers
Switches
dWise Computers
Managed Switches (QoS)
dWise Computers
VLAN mogelijkheden
dWise Computers
Loop detectie
dWise Computers
Multicasting (IGMP)

Diensten

Netwerkbeheer

Team

DaveAaron
dWise Computers Foto Netgear 1
dWise Computers Foto Netgear 2
dWise Computers Foto Netgear 3

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied