Skip to main content

Logitech

Producten zoals toetsenborden, muizen en presenters

Op zoek naar accessoires voor je computer of laptop? Met een Logitech muis of toetsenbord werk je gemakkelijker met jouw apparaten. Maak wel zelf de keuze of je gaat voor draadloze accessoires of bedrade accessoires. Kies je voor draadloos en bewegingsvrijheid, dan dien je de accessoires wel op te laden of te voorzien van batterijen. Logitech blijft een goed merk op het gebied van besturing door menselijke interactie.

Logitech producten

dWise Computers
Toetsenborden
dWise Computers
Muizen
dWise Computers
Presenters
dWise Computers
Headsets
dWise Computers
Speakers

Diensten

Computerbeheer

Team

DaveAaron
dWise Computers Foto Logitech
dWise Computers Hoofdfoto Logitech
dWise Computers - Logitech 01

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied