Skip to main content

Iiyama

Monitoren voor zakelijk gebruik

Iiyama monitoren zijn er voor thuiswerkplekken, kantoor en gaming setups. Het Japanse bedrijf produceert een divers assortiment aan hoge kwaliteit monitoren. Met een Iiyama ProLite kies je een monitor die speciaal ontwikkeld is voor zakelijk gebruik op kantoor of thuis. De standaard van de monitor is in hoogte verstelbaar voor een goede ergonomische en comfortabele werkhouding.

Iiyama monitoren

dWise Computers
Full HD resolutie
dWise Computers
HDMI-, VGA-, Display-poorten
dWise Computers
VESA universele maatvoering

Diensten

Computerbeheer

Team

DaveAaron
dWise Computers Hoofdfoto Iiyama
dWise Computers Foto Iiyama
dWise Computers - Iiyama 01

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied