Skip to main content

HP

Laptops, desktops en servers

Op het gebied van laptops, desktops, servers en printers zijn we al jaren tevreden over de producten en de service die we vinden bij HP. We kiezen met zorg binnen het aanbod van HP en kijken met name naar de series voor zakelijk gebruik. Hieronder vertellen we meer over de verschillende series waar wij op dit moment per productgroep mee werken.

HP producten

dWise Computers
Laptops
dWise Computers
Desktops
dWise Computers
Servers
dWise Computers
Printers

Diensten

ComputerbeheerServerbeheer

Team

DaveAaron
dWise Computers - HP Laptops
dWise Computers - HP Laptops
dWise Computers - HP Laptops

Laptops van HP

HP ZBook

HP heeft verschillende laptop segmenten, waarvan de HP zbook de meest prestigieus is en het krachtigs. De laptop wordt ook vooral omschreven als een HP workstation. Het moederbord en de volledige chipset zijn van sublieme prestatie. Dit betekent veelal dat de zbook uitgerust is met een kwalitatief hoge intel core chipset.

HP ProBook

Voor de zakelijke gebruiker is een laptop uit de HP ProBook serie zeker een overweging waard. Deze modellen zijn voorzien van een stevige behuizing en beschikken over een mat beeldscherm en een morsbestendig toetsenbord voor optimaal gebruik. De HP ProBooks gaan lang mee en bieden de ideale specificaties voor zakelijk gebruik of voor de consument die nét iets meer van een laptop verwacht.

HP EliteBook

De HP EliteBook is het paradepaard van HP gericht op de zakelijke markt. De behuizing van de HP EliteBook is beschermd tegen krassen en kan tegen een stootje. Verder beschikt een EliteBook over een mat beeldscherm, morsbestendig toetsenbord en goede beveiligingsopties zoals een vingerafdruksensor en een TPM-beveiligingschip. HP EliteBooks zijn duurzaam en hebben een technisch lange levensduur.

Desktops van HP

HP Z Workstation

De HP Z Workstation serie bestaat uit krachtige werkstations voor intensief professioneel gebruik, zoals videobewerking, 3D-rendering en CAD-tekenen. De workstations zijn niet alleen gemakkelijk te beheren en uitstekend beveiligd, ze zijn ook gecertificeerd voor ‘zware’ software van onder andere Adobe, Autodesk en Avid.

HP ProDesk

HP Prodesk is dé desktop voor zakelijk gebruik en de veeleisende thuiswerker die waarde hecht aan betrouwbaarheid en snelheid. De Prodesk heeft een modern design en is letterlijk en figuurlijk is verschillende maten te krijgen. De HP Prodesk staat garant voor een betrouwbare desktop die moet presteren en efficiency toevoegt aan de gebruiken. De ingebouwde TPM chip bewaart je documenten versleuteld.

HP EliteDesk

De HP EliteDesk serie bestaat uit krachtige high-end desktop pc’s voor zakelijk gebruik. Ze zijn gemakkelijk te beheren, hebben uitstekende beveiligingsmogelijkheden en zijn getest volgens militaire standaarden. Bovendien hebben EliteDesk computers veel upgrade- en uitbreidmogelijkheden.

Servers van HP

HP Proliant

Op zoek naar meer rekenkracht? De nieuwste generatie HPE ProLiant servers zijn klaar voor elke uitdaging en elke workload. Sneller, beter en voor een scherpe prijs. Al jaren zetten HPE servers de toon in het mkb, en op het vlak van prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid zijn ze ongeëvenaard.

HP Microserver

De HPE ProLiant MicroServer Gen10 levert een Ultra Micro Tower server speciaal ontworpen voor kleine bedrijven, thuisbedrijven of kleine zakelijke omgevingen. Dit compacte en makkelijk toe te passen server kan bijna overal worden geplaatst. Makkelijk toegang tot de harde schijven, geheugen en PCIe sloten zorgen voor het makkelijk beheren, installeren en upgraden.

Printers van HP

HP OfficeJet

De HP OfficeJet printerlijn is speciaal ontworpen voor gebruik in kleine bedrijven of thuiskantoren. Met deze all-in-one printers scan en verzendt je facturen via e-mail, maak je kopieën van rekeningen en druk je documenten en promomateriaal af. Daarnaast bespaar je tijd en papier dankzij de automatische dubbelzijdige printfunctie. Je installeert en gebruikt HP OfficeJet printers eenvoudig door draadloos vanaf laptops, smartphones en tablets via wifi of NFC te printen.

HP LaserJet Pro

Voordelig printen doet u met de goedkope HP LaserJet Pro. Deze compacte zwart-wit laserprinter is geschikt voor het maken van heldere zwart-wit afdrukken. Deze laserprinter is prima geschikt voor uw thuiskantoor om documenten te printen. De HP LaserJet Pro is een laserprinter en hierdoor voordelig in gebruik voor het maken van een groot aantal afdrukken.

HP Color LaserJet Pro

HP Color LaserJet Pro printers en MFP’s leveren hoge prestaties in kleur speciaal voor bedrijven. produceer snel professionele kleurendocumenten van hoge kwaliteit. Besteed minder tijd aan het vervangen van toner met optionele high-capacity cartridges.

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied