Geavanceerde websites met maatwerk integraties

Websites gebaseerd op ExpressionEngine, voor meer ontwerpvrijheid, hogere bezoekersaantallen en gestructureerd beheer.

Structuur in uw content

In ExpressionEngine kan alle inhoud duidelijk gestructureerd worden in informatiekanalen. Dus geen groot editor vlak, maar specifiek afgestemde velden voor uw content.

Ontwerpvrijheid

Met ExpresionEngine heeft u een zeer grote vrijheid bij het ontwerpen van pagina’s. De inhoud in het CMS wordt op een flexibele manier verwerkt om zo bijna elk ontwerp mogelijk te maken.

High Traffic

ExpressionEngine heeft diverse mogelijkheden om uw website zo te optimaliseren zodat hij extreem veel verkeer kan verwerken. Denk hierbij aan geavanceerde cache methodes, cdn integratie, load balancing en maatwerk optimalisaties.

Maatwerk

dWise is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk addons voor ExpressionEngine. Denk hierbij aan API koppelingen, content transformaties en nog veel meer.

Nadat we een nieuwe website nodig hadden, is het brainstormen met dWise begonnen. Vanaf dit moment zijn zo ongeveer al onze uitingen aangepast met als eindresultaat uiteindelijk ook een compleet nieuwe site. De functionaliteit is helemaal naar onze wens, een goed opbouw en veel informatie helder weergegeven. Het continu met een open blik kijken naar wat er moet en kan, heeft ervoor gezorgd dat we uiteindelijk hebben wat we nooit hadden kunnen bedenken. Door op gezette tijden contact te hebben over nieuwe ideeën en aanvullingen, ontwikkelt de website zich nog altijd verder, hierdoor komen we samen met dWise tot een steeds beter resultaat.

Kim Burg, HML Bedding

Op 18 september 2015 werd onze Stichting “Vrienden van de Eerdse Kerk” opgericht. Kort daarvoor hadden we al een domeinnaam voor onze Stichting gereserveerd, maar tot een uitwerking van een website was het nog niet gekomen. Omdat één van onze bestuursleden eerder een website door dWise had laten bouwen en goede contacten met dWise had werd besloten met dWise in zee te gaan. Vóór het eerste contact met dWise wisten we al vrij aardig wat we wel en wat we niet wilde. Wilma Kuijs van dWise heeft ons uitstekend geholpen om onze ideeën uit te werken en verder aan te vullen.
We erg blij met het eindresultaat en de ondersteuning die we van dWise ontvingen.

Geert van der Hofstad, Vrienden van de Eerdse Kerk

Wij zijn zeer tevreden over onze website gemaakt door dWise. In korte tijd werd er een ontwerp toegestuurd, waarbij wij zelf de tekst en foto’s hebben aangeleverd. WordPress werd telefonisch toegelicht en werkt heel eenvoudig. Ook zelf de website wijzigen is geen enkel probleem en bij vragen, altijd direct antwoord

Aux Volets Rouges

Stel een vraag aan Bas of Frans
Bas Wouters

Bas Wouters

Front-end developer

  

Frans Cooijmans

Frans Cooijmans

Informatiearchitect

  

Websites in ExpressionEngine

Brabant Keur

Brabant Keur

Wereldtheater

Wereldtheater

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis

Voorgeschoteld

We Are Electric

HML Bedding

Hml Bedding

Voets & Donkers

Pryl

Pryl

Paaspop

Paaspop