Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=bvK-YhG6JO4

Brainstorm voor een nieuwe website

Idee voor een website

Je hebt een idee voor een website, maar je weet nog niet goed waar je moet beginnen. Veel vragen en eigenlijk komen er alleen maar vragen bij. Voor je om de tafel gaat om die website te laten bouwen, wil je in eerste instantie die vragen duidelijk op een rijtje krijgen. En als het kan ook al wat antwoorden.

Welke keuzes heb je allemaal?

Het is onze ervaring dat je veel kunt winnen met een goede voorbereiding. Wat zijn je verwachtingen? Weet je welke stappen nodig zijn om tot een website te komen? Wat betekenen de keuzes die je kunt maken? Op sommige vragen kunnen wij je antwoord geven, op andere vragen kunnen we je helpen om zelf tot een antwoord te komen. Zodat je die vragen niet in het proces tegenkomt, maar aan de voorkant al duidelijk hebt.

Doel van het gesprek

Het doel van het gesprek is dat je grip krijgt op het proces van het maken van een website. Dat je je vragen kunt stellen, zonder dat iemand iets aan je wil verkopen. Je wint er tijd mee als je weet wat je zelf al kunt doen en het geeft je inzicht in wat je van een websitebouwer mag verwachten. Zo kun je gericht een offerte aan gaan vragen, zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

Kosten

Het gesprek duurt ongeveer drie kwartier en kost € 72,60 (€ 60,- exclusief BTW), die je direct met het aanmelden kunt betalen. Je krijgt van ons dan een factuur per mail. We vragen je in het formulier drie momenten te kiezen dat je tijd hebt. Binnen een dag krijg je van ons dan een bevestiging voor de afspraak op één van die momenten.

Website FAQ

Wat houdt hosting in?
Hoe krijg ik een mailadres?
Hoe kom ik hoog in Google?
Kan ik zelf content plaatsen?
Zijn er terugkerende kosten?

Team

WillemWilma

Wil je een gesprek plannen?

  • Prijs: 72,60 €
  • Wil je drie data en tijdstippen aangeven dat je tijd hebt voor een gesprek van drie kwartier?

Yan Schroën

Ik was voor Oxrider Academy op zoek naar een website bouwer die meer kon dan alleen een winkel bouwen voor cursussen en opleidingen, maar die ook zou kunnen helpen onze visie uit te dragen. Al meteen na het eerste gesprek werd mij duidelijk dat ik op de goede plek zat. Willem wees mij op een aantal denkfouten en gaf heldere oplossingen. Ik ben blij met het resultaat en hoop met dWise Oxrider Academy verder vorm te geven.

dWise - Yan Schroën (Oxrider Academy)

Wieke Derks

Een tijdje geleden besloot ik om voor mezelf te gaan werken, en als ik iets doe dan wil ik het ook graag goed doen. Dus moest er natuurlijk een website komen! Als een kip zonder kop ging ik op zoek naar iemand die mij hier bij kon helpen. Voor mijn gevoel wist ik precies wat er op moest komen te staan: “gewoon een aantal projecten, een paar recensies, en iets over mezelf..”. Tijdens het intake-gesprek kwam ik er achter dat ik eigenlijk helemaal geen idee had wat ik daar allemaal wilde vertellen en hoe ik mijn website wilde vullen met inhoudelijke content. Om deze reden ben ik een heel ander proces met dWise aangegaan. Namelijk het creëren van content die bij je past en die precies beschrijft wat je ook daadwerkelijk wil zeggen. Willem heeft mij ontzettend veel handvatten gegeven, waardoor ik zelf ging nadenken over wat ik wilde vertellen.

Als je – net als ik – altijd alles goed wil doen, is het zeker bij het maken van een website heel belangrijk om de tijd te nemen om goed na te denken over wat je wil vertellen en waarom je het op die manier wil vertellen. Pas als je dit helemaal helder hebt voor jezelf, kun je verder bouwen aan hoe je dit dan vorm wil geven en is je kans van slagen veel hoger! Goede tip dus 🙂

dWise - Wieke Derks

Laura van Rengs

Als zelfstandig sociaal hulpverlener biedt Laura individuele begeleiding, oftewel: één-op-één hulp bij mensen aan huis. Stilstaan bij de toekomst: waar zie je jezelf staan over een half jaar? Vanuit die vraag geef je aan wat je wilt en hoe je dat voor je ziet. Om samen te kijken hoe je zo goed mogelijk ondersteund kan worden om dit voor elkaar te krijgen. Wij verzorg(d)en met veel plezier de website en hosting voor Laura.

dWise - Laura van Rengs