Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=bvK-YhG6JO4

Advies huidige website

Klankborden over jouw website

Je hebt voor je bedrijf een website. Een waar je vertelt wie je bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Het goed bijhouden daarvan en regelmatig updaten is erg belangrijk. Je wil niet dat een website verouderd is of onjuiste informatie vermeld. Door met een extra paar ogen naar de website te kijken kunnen we je adviseren met welke verbeterpunten je eenvoudig jouw website een facelift kunt geven.

In een online, onafhankelijk en vrijblijvend gesprek van 1,5 uur sparren we samen over jouw website. Hoe staat de website ervoor? Vertelt de website het verhaal dat je wil vertellen? Komt het bedrijf over zoals je wil? Zien we functionele dingen die anders kunnen?

Rapportage

Na deze sessie ontvang je een adviesrapport met onze bevindingen. Daarin leggen we vast wat we hebben besproken maar ook wat ons advies is, zo heb je alles op een rij. Heb je interesse in een klankbordsessie over jouw huidige website? Vul dan onderstaand formulier in.

Vraag een advies aan

  • Prijs: 290,40 €
  • Wil je drie data en tijdstippen aangeven dat je tijd hebt voor een gesprek van anderhalf uur?

Stappen

Klankbordsessie
Wat voor CMS gebruik je?
Zijn er websiteprotocollen?
Welk type content wil je plaatsen?
Wat doe je met websitestatistieken?

Team

WillemWilma

Complan

Complan is actief op het brede terrein van projectmanagement, ontwikkeling en advisering in huisvesting. dWise heeft voor Complan een WordPress-website ontwikkeld. Het vertalen van het prachtige ontwerp naar een fijn werkende WordPress-website, was hierbij onze uitdaging. En die zijn we met plezier aangegaan!

Lees meer

SlimSlopen.nl

SlimSlopen.nl is een naam van van Lith Sloopwerken in Maren-Kessel. Een bedrijf met een specialisatie in slopen, maar het creëren van ruimte klinkt eigenlijk toepasselijker. Als je even met ze in gesprek bent begin je je al te realiseren wat er allemaal bij komt kijken om netjes ruimte te maken. Hoe subtiel dat werk gedaan moet worden als niet alles zomaar weg moet. En als je het afval ook opnieuw als grondstof in wilt kunnen zetten.

Lees meer
dWise - SlimSlopen.nl

Laura van Rengs

Als zelfstandig sociaal hulpverlener biedt Laura individuele begeleiding, oftewel: één-op-één hulp bij mensen aan huis. Stilstaan bij de toekomst: waar zie je jezelf staan over een half jaar? Vanuit die vraag geef je aan wat je wilt en hoe je dat voor je ziet. Om samen te kijken hoe je zo goed mogelijk ondersteund kan worden om dit voor elkaar te krijgen. Wij verzorg(d)en met veel plezier de website en hosting voor Laura.

Lees meer
dWise - Laura van Rengs

Klasse - Ik wil dat leren

Klasse! is een programma om laaggeletterde NT1’ers te vinden, te benaderen en te werven. Hiervoor zijn verschillende materialen ontwikkeld die ingezet kunnen worden voor werving. Het ontwerp van de website voor Klasse! is ontwikkeld door Lieke van Baalen van communicatiebureau Tandem. dWise heeft de klant ontzorgd in het technische deel. Op technisch gebied zat de uitdaging met name in de vormgeving. Alle onderdelen van de website moeten op de juiste plek op zowel desktop, tablet als mobiel goed getoond worden.

Lees meer