https://www.youtube.com/watch?v=bvK-YhG6JO4

Websites

Ondersteuning bij het bouwen van je website

Een introductiegesprek om te kijken wat je graag wilt, een domeinnaam vastleggen en een paar uur later kun je je eigen website hebben. Tenminste: als je dat zou willen. Want ook een complexe, geavanceerde site behoort tot de mogelijkheden. Een site die recht doet aan jouw boodschap, jouw doelgroep aanspreekt, goed vindbaar is via Google en/of direct leads binnensleept. We horen graag wat jij van je website verwacht.

Wat jij zelf prettig vindt, staat in onze werkwijze voorop. Alles wat je zelf kunt en wilt doen, doe je zelf. Wij doen de rest voor je. Artikelen plaatsen, je portfolio bijwerken, fotoalbums bijhouden, reacties beheren en er zelf op reageren. Alle dagelijkse wijzigingen kun je zelf uitvoeren. Of je laat het aan ons over.

Stappen

Concept
Vormgeving
Technische realisatie
Inhoud & Opmaak
Optimalisatie

Team

WillemWilmaJesseMargot

Complan

Complan is actief op het brede terrein van projectmanagement, ontwikkeling en advisering in huisvesting. Bij het oplossen van huisvestingsproblemen treden zij op als adviseur, projectmanager en risicodragend projectmanager. dWise heeft voor Complan een WordPress website ontwikkelt.

Lees meer
dWise - Complan

Het Goeie Leven

Het Goeie Leven is een familiecamping in een bosrijke omgeving te Eerde. Bij Het Goeie Leven geniet je van heerlijk eten, een ontspannen borrel, de prachtige natuur en van elkaar. De familiecamping bestaat uit ruime kampeerplaatsen, ingerichte Safari lodges, een avontuurlijke authentieke tipi en twee super knusse retro caravannetjes. Ook is er een bistro met bosterras waar je geniet van heerlijke maaltijden.

Lees meer
dWise - Het Goeie Leven

Laura van Rengs

Laura biedt individuele begeleiding, oftewel: één-op-één hulp bij mensen aan huis. Stilstaan bij de toekomst: waar zie je jezelf staan over een half jaar? Vanuit die vraag geef je aan wat je wilt en hoe je dat voor je ziet. Om samen te kijken hoe je zo goed mogelijk ondersteund kan worden om dit voor elkaar te krijgen. Hoe dit er precies uit gaat zien, is dus niet vooraf te zeggen: elk traject is anders! Het idee is je op zo’n manier te helpen dat je het uiteindelijk ook weer zelf kan, of in ieder geval zo zelfstandig mogelijk.

Lees meer

Klasse - Ik wil dat leren

Klasse! is een programma om laaggeletterde NT1’ers te vinden, te benaderen en te werven. Hiervoor zijn verschillende materialen ontwikkeld die ingezet kunnen worden voor werving. Het ontwerp van de website voor Klasse! is ontwikkeld door Lieke van Baalen van communicatiebureau Tandem. dWise heeft de klant ontzorgd in het technische deel. Op technisch gebied zat de uitdaging met name in de vormgeving. Alle onderdelen van de website moeten op de juiste plek op zowel desktop, tablet als mobiel goed getoond worden.

Lees meer
dWise - Ik wil dat leren