Skip to main content

Social media

Facebook, Twitter, LinkedIn of Pinterest?

Houd klanten en geïnteresseerden op de hoogte door gebruik te maken van verschillende sociale media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Vertel wat je doet en wie je bent. Bouw je ‘community’ van volgers verder uit, zorg voor een grotere online vindbaarheid, vergroot je naamsbekendheid of zorg ervoor dat mensen gemakkelijker contact met je opnemen. Goed gebruik van sociale media kan allerlei verschillende doelstellingen realiseren. Die van jou staan voorop!

Ieder sociaal medium heeft zo zijn eigenaardigheden. Wij kennen die door en door. Samen bepalen we de inzet van sociale media voor jouw bedrijf. Wat gaan we posten? Hoe vaak gaan we posten? En hoe gaan we om met reacties op berichten? Allemaal vragen die tijdens een gesprek aan bod komen. We willen graag horen wat jouw verwachtingen van social media zijn. Dan kunnen we op basis daarvan de juiste inzet bepalen. Uiteraard houden we ook de resultaten van onze acties op social media zorgvuldig bij. Met regelmaat ontvang je daarom statistieken van de voor jouw bedrijf ingezette social media-kanalen. Op basis daarvan kunnen we onze strategie verder verfijnen.

Diensten

Instagram
LinkedIn
Facebook
Twitter
Pinterest

Team

MarleenMargot

Slaapstudio Stijn

Volgens Slaapstudio Stijn is het samenstellen van je persoonlijke slaapoplossing vergelijkbaar met het aanmeten van een pak; je hebt er vakkennis en een onafhankelijk advies voor nodig. Bij Slaapstudio Stijn geloven ze in hun concept en geven ze er zelfs een slaapgarantie bij af. Voor Slaapstudio Stijn houden wij ons bezig met de website, social media en hosting.

Meer over de social media van Slaapstudio Stijn

Tramhuys

Tramhuys Bar & Food is een restaurant gelegen in het centrum van Schijndel. Het Tramhuys verwijst naar het tramstation van vroeger. Een plek die mensen met elkaar in verbinding bracht. Verbinding staat bij het Tramhuys centraal. Een bijzondere plek met historische tint waar gasten kunnen lunchen, dineren, borrelen en dansen.

Meer over de social media van het Tramhuys
dWise Tramhuys

Werken in Oostenrijk

Gek op Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten. Dat is Werken in Oostenrijk. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via deze organisatie aan het werk in de bergen, op de pistes, in bars en restaurants. dWise helpt Werken in Oostenrijk met de social media en online vindbaarheid.

Meer over de social media van Werken in Oostenrijk

Ondernemers Netwerk Schijndel

Het Ondernemers Netwerk Schijndel (ONS) is een ondernemersvereniging met 248 aangesloten bedrijven. De doelstelling van de vereniging is een ontmoetingsplek te zijn voor ondernemers. Voor ONS doen we bij dWise een groot deel van de communicatie. We versturen de nieuwsbrieven, beheren de besloten LinkedIn-groep en onderhouden de Instagram-pagina.

Meer over de social media van ONS