Skip to main content

SEO/SEA

Gericht bezoekers naar je website halen

Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA): termen die vaak gebruikt worden voor wat we in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie en online adverteren noemen. De ontwikkelingen op deze gebieden gaan snel, en misschien duizelt het je soms bij al die termen en mogelijkheden. Daarom maken we een goed plan en zorgen we er op basis van de resultaten voor dat we dit continu blijven bijschaven. En we leggen je uiteraard graag uit wat we nu precies aan het doen zijn.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) gaat over het optimaliseren van je website, zowel technisch als inhoudelijk, zodat je beter gevonden wordt in zoekmachines. Bij online adverteren (SEA) betaal je voor een plekje in Google Ads (voorheen AdWords). Wij adviseren je graag over de inzet van deze twee vormen van online marketing.

Diensten

Zoekmachineoptimalisatie
Landingspagina’s
Betaalde campagnes
Rapportage

Team

MargotMarleen

Het Goeie Leven

Het Goeie Leven is een familiecamping in een bosrijke omgeving te Eerde. Bij Het Goeie Leven geniet je van heerlijk eten, een ontspannen borrel, de prachtige natuur en van elkaar. De familiecamping bestaat uit ruime kampeerplaatsen, ingerichte Safari lodges, een avontuurlijke authentieke tipi en twee super knusse retro caravannetjes. Ook is er een bistro met bosterras waar je geniet van heerlijke maaltijden.

Meer over SEO/SEA voor het Goeie Leven
dWise - Het Goeie Leven