Skip to main content

Nieuwsbrieven

Gericht versturen van informatie naar geïnteresseerden

Het mailen van klanten en geïnteresseerden is een mooi middel om snel en functioneel informatie te verspreiden en de band met je relaties te verstevigen. Blijf ‘top-of-mind’ bij je klanten en breng je verhaal voor het voetlicht bij een gerichte doelgroep!

Of het nu gaat om nieuwsbrieven, promoties of uitnodigingen, deze e-mailings wil je veilig en effectief versturen. dWise heeft veel ervaring op het gebied van HTML-mailings en kan je dan ook prima van dienst zijn. Tekst, beeld en techniek laten we naadloos op elkaar aansluiten.

Mogelijkheden

Distributielijsten
Segmenten
Koppeling met je website
Transactional mails
Uitgebreide statistieken

Team

WilmaMarleen

InSchijndel

Het platform InSchijndel is in 2014 ontwikkeld in samenwerking met de Schijndelse winkeliers. Doel van dit platform was om gezamenlijk praktische informatie over aanbiedingen, winkels en parkeerplekken voor de consument in Schijndel aan te bieden. Het platform wordt ondersteund wordt door de lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie. Samen streven zij het belang na om Schijndel sterker te profileren ten opzichte van naburige dorpen en gemeenten.

Meer over de nieuwsbrieven voor InSchijndel
dWise InSchijndel Horeca

TVE Reclameproducties

De TVE Group bestaat uit een achttal gelieerde bedrijven met een zestal productielocaties en experience centers in Nederland. Samen bieden zij een one-stop–shopping-concept aan op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. dWise denkt mee over de online aanwezigheid van TVE. De werkzaamheden die hieruit voortvloeien, nemen wij eveneens (gedeeltelijk) op ons. Ook TVE zelf heeft uiteraard veel kennis in huis over marketing en communicatie. Dat maakt het voor ons enorm interessant om met hen samen te werken.

Meer over de nieuwsbrieven voor TVE Reclameproducties

Slagerij van Vught

Bij Slagerij van Vught herken je het werk van een ambachtelijke slager. Kwaliteitsproducten met een goed verhaal. Dat verhaal vertalen wij graag naar goede online content. Zo hebben we de website mogen bouwen, inclusief de mogelijkheden om te bestellen. Ook sturen we iedere week voor Slagerij van Vught de nieuwsbrief met weekaanbiedingen.

Meer over de nieuwsbrieven voor Slagerij van Vught

DG Theaterproducties

Een echt avondje uit, dat is nog altijd een avond theater! DG Theaterproducties biedt theatervoorstellingen, concerten en shows die zij naar Europa halen of zelf ontwikkelen. Van gerenommeerde gezelschappen tot nieuwe talenten van de internationale festivals, van opera tot urban circus, van musical tot comedy.  dWise ondersteunt DG Theaterproducties bij de nieuwsbrieven en hosting.

Meer over de nieuwsbrieven voor DG Theaterproducties