https://www.youtube.com/watch?v=bvK-YhG6JO4

Nieuwsbrieven

Gericht versturen van informatie naar geïnteresseerden

Het mailen van klanten en geïnteresseerden is een mooi middel om snel en functioneel informatie te verspreiden en de band met je relaties te verstevigen. Blijf ‘top-of-mind’ bij je klanten en breng je verhaal voor het voetlicht bij een gerichte doelgroep!

Of het nu gaat om nieuwsbrieven, promoties of uitnodigingen, deze e-mailings wil je veilig en effectief versturen. dWise heeft veel ervaring op het gebied van HTML-mailings en kan je dan ook prima van dienst zijn. Tekst, beeld en techniek laten we naadloos op elkaar aansluiten.

Mogelijkheden

Distributielijsten
Segmenten
Koppeling met je website
Transactional mails
Uitgebreide statistieken

Team

WilmaMarleen

InSchijndel

Het platform InSchijndel is in 2014 ontwikkeld in samenwerking met de Schijndelse winkeliers. Doel van dit platform was om gezamenlijk praktische informatie over aanbiedingen, winkels en parkeerplekken voor de consument in Schijndel aan te bieden. Het platform wordt ondersteund wordt door de lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie. Samen streven zij het belang na om Schijndel sterker te profileren ten opzichte van naburige dorpen en gemeenten.

Lees meer
dWise InSchijndel Horeca

TVE Reclameproducties

De TVE Group bestaat uit een achttal gelieerde bedrijven met een zestal productielocaties en Experience Centers in Nederland die nauw samenwerken en het One-stop–shopping concept aanbieden op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. Vanuit jarenlange ervaring met gerenommeerde opdrachtgevers is dit een optimale combinatie met een landelijke dekking. De gelieerde bedrijven zorgen voor een combinatie die meedenkt, adviseert, ontwerpt en realiseert.

Lees meer

Slagerij van Vught

Bij Slagerij van Vught herken je het werk van een ambachtelijke slager. Kwaliteitsproducten met een goed verhaal. Aangevuld met producten en diensten voor het gemak van de klanten. Je kunt er namelijk terecht voor je barbecue, gourmet, buffet, hapjespan of tapas. Gemakkelijk online te bestellen of samengesteld in overleg. En met de mogelijkheden om af te halen, maar ook een all-in service waarbij je bijvoorbeeld ook de barbecue en het servies geleverd krijgt.

Lees meer

DG Theaterproducties

Een echt avondje uit, dat is nog altijd een avond theater! DG Theaterproducties biedt theatervoorstellingen, concerten en shows die zij naar Europa halen of zelf ontwikkelen. Van gerenommeerde gezelschappen tot nieuwe talenten van de internationale festivals, van opera tot urban circus, van musical tot comedy. Met de nieuwsbrief die zij aanbieden blijf je op de hoogte van de (inter)nationale ontdekkingen en tournees. dWise ondersteunt DG Theaterproducties bij de nieuwsbrieven en hosting.

Lees meer