Skip to main content

Communicatie

Een plan voor analyse, strategie en management

Kiezen welke communicatiemiddelen je gaat gebruiken én hoe je die gaat inzetten. Dat is al lastig genoeg. Later bedenken waarom je bepaalde keuzes gemaakt hebt, is niet handig. Een communicatieplan met strategie biedt uitkomst. We adviseren je en beschrijven welke keuzes jij maakt op communicatief gebied. Ook de middelen die je niet inzet, worden beschreven. Zodat je op een later moment nog steeds begrijpt waar je voor gekozen hebt. En waarom.

Het maken van een communicatieplan doen we samen met jou, aan de hand van de inhoud en jouw verhaal. Jij bepaalt welke richting je bedrijf op gaat. Samen bepalen we welke keuzes daarbij passen. We kijken voornamelijk naar succes op de lange termijn. Structuur, continuïteit en een rode draad vinden we daarom erg belangrijk voor de communicatiemiddelen die we inzetten.

Diensten

Introductiegesprek
Analyse
Strategie
Communicatieplan
Management

Team

WillemMarleenMargot

Tramhuys

Tramhuys Bar & Food is een restaurant gelegen in het centrum van Schijndel. Een bijzondere plek met een historische tint waar gasten kunnen lunchen, dineren, borrelen en dansen. Sinds 2017 verzorgen wij voor het Tramhuys de online aanwezigheid, het drukwerk en fotografie.

Lees meer
dWise - Tramhuys

Het Goeie Leven

Het Goeie Leven is een familiecamping in een bosrijke omgeving te Eerde. Bij Het Goeie Leven geniet je van heerlijk eten, een ontspannen borrel, de prachtige natuur en van elkaar. dWise mag meedenken over de website, sociale media en zoekmachineoptimalisatie van Het Goeie Leven. Om de inzet van de online communicatiemiddelen te versterken, hebben we voor Het Goeie Leven ook fotografie verzorgd.

Lees meer
dWise - Het Goeie Leven

InSchijndel

Het platform InSchijndel is in 2014 ontwikkeld in samenwerking met de Schijndelse winkeliers. InSchijndel moet dé plek worden waar bezoekers alle praktische informatie over toeristische en recreatieve activiteiten in Schijndel kunnen vinden. Het platform wordt ondersteund door de lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie. dWise is vanaf een vroeg stadium betrokken geweest bij de ontwikkeling van en communicatie rondom InSchijndel.

Lees meer
dWise - InSchijndel Horeca

Beholders

Beholders; een vierdaags documentairefestival op meer dan twintig locaties in Meierijstad. Beholders organiseert meer dan vijftig voorstellingen en geeft daarna alle aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Als (mede-) initiatiefnemer en -organisator van Beholders is Willem Wouters de drijvende kracht achter dit festival. dWise was dan ook nauw betrokken bij de online communicatie, social media, ticketing en website.

Lees meer
dWise - Beholders