https://www.youtube.com/watch?v=bvK-YhG6JO4

Communicatie

Analyse, strategie en management op basis van een plan

Kiezen welke communicatiemiddelen je gaat gebruiken én hoe je die gaat inzetten. Dat is al lastig genoeg. Later bedenken waarom je bepaalde keuzes gemaakt hebt, is niet handig. Een communicatieplan met strategie biedt uitkomst. We adviseren je en beschrijven welke keuzes jij maakt op communicatief gebied. Ook de middelen die je niet inzet, worden beschreven. Zodat je op een later moment nog steeds begrijpt waar je voor gekozen hebt. En waarom.

Het maken van een communicatieplan doen we samen met jou, aan de hand van de inhoud en jouw verhaal. Jij bepaalt welke richting je bedrijf op gaat. Samen bepalen we welke keuzes daarbij passen. We kijken voornamelijk naar succes op de lange termijn. Structuur, continuïteit en een rode draad vinden we daarom erg belangrijk voor de communicatiemiddelen die we inzetten.

Diensten

Introductiegesprek
Analyse
Strategie
Communicatieplan
Management

Team

MirandaWillemMarleenMargot

Tramhuys

Tramhuys Bar & Food is een restaurant gelegen in het centrum van Schijndel. Het Tramhuys verwijst naar het tramstation van vroeger. Een plek die mensen met elkaar in verbinding bracht. Verbinding staat bij het Tramhuys centraal. Een bijzondere plek met historische tint waar gasten kunnen lunchen, dineren, borrelen en dansen.

Lees meer
dWise Tramhuys

Het Goeie Leven

Het Goeie Leven is een familiecamping in een bosrijke omgeving te Eerde. Bij Het Goeie Leven geniet je van heerlijk eten, een ontspannen borrel, de prachtige natuur en van elkaar. De familiecamping bestaat uit ruime kampeerplaatsen, ingerichte Safari lodges, een avontuurlijke authentieke tipi en twee super knusse retro caravannetjes. Ook is er een bistro met bosterras waar je geniet van heerlijke maaltijden.

Lees meer
dWise - Het Goeie Leven

InSchijndel

Het platform InSchijndel is in 2014 ontwikkeld in samenwerking met de Schijndelse winkeliers. Doel van dit platform was om gezamenlijk praktische informatie over aanbiedingen, winkels en parkeerplekken voor de consument in Schijndel aan te bieden. Het platform wordt ondersteund wordt door de lokale horecaondernemers, winkeliers en toerisme & recreatie. Samen streven zij het belang na om Schijndel sterker te profileren ten opzichte van naburige dorpen en gemeenten.

Lees meer
dWise InSchijndel Horeca

Beholders

Beholders; een vierdaags documentairefestival op meer dan twintig locaties in Meierijstad. Laat je inspireren, verrassen, confronteren en verwonderen. Ervaar de werkelijkheid van anderen en word je bewust van je eigen realiteit. Besef dat we allemaal beholders zijn, maar dat we allemaal wat anders zien. Beholders organiseert meer dan vijftig voorstellingen en geeft daarna alle aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Lees meer