Communicatie

Websitebeheer

Om ervoor te zorgen dat je website hoog scoort in de resultaten van Google, moet deze goed onderhouden worden. Eenmalig een website bouwen en er vervolgens niet meer naar om kijken, is tegenwoordig niet meer voldoende. Het is van groot belang dat de website regelmatige voorzien wordt van nieuwe en interessante informatie.

Social Media

Houd klanten en geïnteresseerden op de hoogte door gebruik te maken van verschillende sociale media, zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter en LinkedIn. Vertel wat je doet en wie je bent. Goed gebruik van sociale media zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent op het internet en dat je meer naamsbekendheid opbouwt. Daarnaast nemen mensen sneller contact op via sociale media.

Nieuwsbrieven

Het mailen van klanten en geïnteresseerden is een mooi middel om snel en functioneel informatie te verspreiden en de band met uw relaties te verstevigen. Of het nu gaat om nieuwsbrieven, promoties of uitnodigingen, deze mails wilt u veilig en effectief versturen. dWise heeft veel ervaring op het gebied van HTML mailings en kan u dan ook prima van dienst zijn.

Nadat we een nieuwe website nodig hadden, is het brainstormen met dWise begonnen. Vanaf dit moment zijn zo ongeveer al onze uitingen aangepast met als eindresultaat uiteindelijk ook een compleet nieuwe site. De functionaliteit is helemaal naar onze wens, een goede opbouw en veel informatie helder weergegeven. Het continu met een open blik kijken naar wat er moet en kan, heeft ervoor gezorgd dat we uiteindelijk hebben wat we nooit hadden kunnen bedenken. Door op gezette tijden contact te hebben over nieuwe ideeën en aanvullingen, ontwikkelt de website zich nog altijd verder, hierdoor komen we samen met dWise tot een steeds beter resultaat.

Kim Burg, HML Bedding

Op 18 september 2015 werd onze Stichting “Vrienden van de Eerdse Kerk” opgericht. Kort daarvoor hadden we al een domeinnaam voor onze Stichting gereserveerd, maar tot een uitwerking van een website was het nog niet gekomen. Omdat één van onze bestuursleden eerder een website door dWise had laten bouwen en goede contacten met dWise had werd besloten met dWise in zee te gaan. Vóór het eerste contact met dWise wisten we al vrij aardig wat we wel en wat we niet wilde. Wilma Kuijs van dWise heeft ons uitstekend geholpen om onze ideeën uit te werken en verder aan te vullen.
We erg blij met het eindresultaat en de ondersteuning die we van dWise ontvingen.

Geert Hofstad, Vrienden van de Eerdse Kerk

dWise heeft snel en vakkundig onze visie vertaald naar een website waar wij trots op zijn.

Miranda ten Voorde, Interieurbouw Heusden

Communicatie

Beholders

Het Goeie Leven

Tramhuys

TVE Reclameproducties

InSchijndel

dWise - Brabant Keur

Brabant Keur

Paaspop Innovates