Skip to main content

Oxrider Academy

Oxrider Academy

Chinese geneeskunde en systeemtheorieën

Oxrider Academy verzorgt opleidingen, bij- en nascholingen op het gebied van Chinese geneeskunde en systeemtheorieën in de biologie en geneeskunde. Daarmee overbruggen ze de kloof tussen het westers reductionistisch en het Chinese systemische paradigma.

Als we het bij dWise hebben over aandacht voor inhoud, dan is dit wel de materie waar wij een goed gevoel van krijgen. Met veel plezier hebben we meegedacht over de structuur voor de website en de manier om de cursussen en lezingen praktisch en overzichtelijk te kunnen presenteren. Loes heeft hiervoor de toffe grafische elementen gemaakt.

dWise - Oxrider Academy
dWise - Oxrider Academy
dWise - Oxrider Academy

“Ik was voor Oxrider Academy op zoek naar een website bouwer die meer kon dan alleen een winkel bouwen voor cursussen en opleidingen, maar die ook zou kunnen helpen onze visie uit te dragen. Al meteen na het eerste gesprek werd mij duidelijk dat ik op de goede plek zat. Willem wees mij op een aantal denkfouten en gaf heldere oplossingen. Ik ben blij met het resultaat en hoop met dWise Oxrider Academy verder vorm te geven.”

Yan SchroenOxrider Academy